Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Alzáról vagy az Emagról...

Az Alzáról vagy az Emagról rendeljek inkább telefont?

Figyelt kérdés

Ezen a két helyen árulják azt a telefont amit kinéztem. Az Alzánál 115.000, az Emagnál 101.000 Ft.

Melyik megbízhatóbb bolt, főleg ha gond lenne a telefonnal a jövőben gari idő alatt!?

Oneplus Nord CE4 5G egyébként.

dec. 20. 09:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
44%
Emag.
dec. 20. 10:02
 2/19 anonim válasza:
61%
Emag ha maga az emag forgalmazza. Viszont ha más a forgalmazó és Emag csak a kiszállító/weben árusító akkor lehet jobban jársz közvetlenül a forgalmazótól megvenni vagy ALZA
dec. 20. 10:21
 3/19 anonim ***** válasza:
50%

Én is az Emagot javaslom, Alzát viszont semmiképp! Mi csak 1x rendeltünk az Alzáról, igaz nem telefont, de elektromos “cuccot”, akkor is eleve sérülten érkezett, és olyan helyen, hogy használhatatlan volt! Telefon, e-mail - vagy 2 hét hercehurca, mire hajlandóak voltak visszavenni és visszautalni a pénzt.

Emagról többször rendeltünk már, és soha semmi gond nem volt!

dec. 20. 10:31
 4/19 anonim ***** válasza:
50%
Emag.
dec. 20. 10:34
 5/19 A kérdező kommentje:
Kétféle forgalmazót ír, Evomag, és Huszti Phone. Ez jól gondolom, egyik sem az Emag. Akkor felejtős?
dec. 20. 11:12
 6/19 anonim ***** válasza:
64%
EMAG egy romániai cég! Az EMAG lényegében olyn mint az ebay vagy az amazon. Ez egy gyűtő web oldal ahol több kereskedőt fog össze. Egyik helyen sem rendelénk. Inkább közvetlenül az adott cégtől rendelnék.
dec. 20. 11:13
 7/19 A kérdező kommentje:

A Huszti Phone saját weboldalán azt írja, csak az Emagon forgalmazzák a telefonjaikat.

Az Evomagról csak annyit találtam, egy román cég Bukaresti székhellyel.

dec. 20. 11:34
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Az Alza meg cseh cég. A kettő kvalitása hasonló.
dec. 20. 12:12
 9/19 anonim ***** válasza:
89%

Nem értem az Alza utálatot, egyike azon cégeknek, akiktől bármikor rendelek. Sosem volt semmi probléma, pedig rengeteg vásárláson túlvagyok.

Emaggal sincs baj, csak ott akkor vásárolj, ha saját maguk forgalmazzák.

Így ebben a formában az Alzától vedd, nem lesz semmi gond.(nem a gyakoris fotelszakértők fogják megmondani a tutit, nézz utánam, stabil háttérrel rendelkezik, több országban értékesítő vállalatról beszélünk...)

dec. 20. 15:28
 10/19 anonim ***** válasza:
78%

Az Emagról fixen nem rendelnék semmi drága dolgot, össze-vissza noname webshopok kínálatát közvetítik. Ha amit szeretnél venni az pont nem ilyen - de a leírásod szerint de - akkor vehetnél onnan is. A kettőből 100%, hogy az Alzát választanám.

Mondjuk nekem már eleve gyanús, ha egy készüléket csak ilyen kevés helyről lehet beszerezni. Mi a konkrét típus?

dec. 20. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!