Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Budapesten miert van mindenkin...

Budapesten miert van mindenkinek iphoneja? Kaposvarrol koltoztunk ide es nekem samsungom van 30 eves no vagyok de senkinek a kezeben nem latok csak iphonet Én gáz vagyok samsunggal?

Figyelt kérdés

dec. 13. 21:37
1 2
 11/16 Szervizmérnök úr ***** válasza:
25%
Kérdező, te töröltetted az én kulturáltan megfogalmazott válaszom, amibe én időt fektettem, csupán normálisan tájékoztattalak valamiről, amit te láthatóan nem tudsz és az életben még hasznodra válhatott volna?
dec. 14. 07:22
 12/16 anonim ***** válasza:
73%
Valószínűleg akinek iPhone-ja van, gyakrabban veszi elő, hogy mások is lássák... Persze ez nem mindenkire vonatkozik, de van az a réteg. Az ára mindegy, mert nem egyben fizetik ki, számolni meg nem szeretnek.
dec. 14. 07:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is bp/kaposvári vagyok. Nem tűnt fel, hogy budapestieknek nagyobb arányban lenne iphone-juk. Amit tapasztalsz az a nagyon szűk környezeted.
dec. 15. 08:29
 14/16 anonim ***** válasza:
63%

Egy belvárosi, nagy forgalmú üzletben dolgoztam kasszásként hónapokig. Az való igaz, hogy átlagban több az iphone, viszont bőven látni samsungosokat is. Szóval nem az van mindenkinek.

Egyébként a jelenség oda vezethető vissza, hogy egyrészt az apple is valami értéktárgyként reklámozza az iphonet, direkt ilyen nagyon személyes üzenetekkel vannak az emberek megcélozva a reklámjaikkal. Másrészt pedig oda, hogy Budapesten, ahol körülbelül 2 millió ember nyomorog egymás hegyén-hátán, hiába magasabb az átlag fizetés, mint vidéken, annyira viszont már nem magas, hogy megengedhessenek az emberek maguknak például egy utazást, vagy valamilyen kikapcsolódási formát. Stresszelni viszont stresszesek, így inkább az önjutalmazásba menekülnek, mert azt még mindig könnyebb elektronikai dolgokkal kivitelezni, mint egy drága utazással.

Inkább elköltik minden szir-szar dologra a pénzüket, amire általában nincs is különösképp szükségük.

Persze vehetnének samsungot is, és valaki azt is veszi, de társadalmilag az iphone "menőbb", így a legtöbbeknek arra esik a választása.

Kérdező, nem vagy gáz a samsunggal, csak szimplán egy más közegbe csöppentél.

dec. 16. 05:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
#14 Nem akarom védeni az Apple-t, de szerintem a reklámjaik nem sokban különböznek bármelyik másik mobilgyártó reklámjaitól, ráadásul elég ritkák (errefelé). Szerintem a jelenség nem erre vezethető vissza.
dec. 16. 08:53
 16/16 anonim válasza:
Nekem is csak azért van, mert céges. Eddig mindig elpasszoltam családba, annyira nem vagyok vele tudásban, szisztémában kibékülve, ssak Android telefonjaim voltak, de idővel viseltesek lettek (leejtettem, betört kijelző, akksi stb), ezért cseréltem, mostanában viszont már annyira drágák azok is, hogy az utolsó Iphone-t céges csere után megtartottam, elvagyok vele, legalább ingyen volt, ez az egy pozitívuma, de megőrülök, amilyen lassan tölt pl.
dec. 19. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!