Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Budapesten miert van mindenkin...

Budapesten miert van mindenkinek iphoneja? Kaposvarrol koltoztunk ide es nekem samsungom van 30 eves no vagyok de senkinek a kezeben nem latok csak iphonet Én gáz vagyok samsunggal?

Figyelt kérdés

tegnap 21:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Egyrészt nincs mindenkinek, nekem is Samsungom van. Másrészt magasabb az átlagbér, nyilván az elkölthető pénz is több. Egyéb iránt az urbánus tömeg fogékonyabb marketingre, könnyebben és felelőtlenebbül költi a pénzt az átlag. Sosem adnék ki egy telefonért 150.000 forintnál többet, bár megtehetném. Iphone termék pedig elvből nem kéne, egyrészt zavar a sablonossága, minimális testre-szabhatósága, másrészt a hiszti, ami a mai napig körüllengi. Nem úgy kezelik mint egy használati tárgyat, hanem a személyiség kiterjesztésének érzik, gondolják.
tegnap 21:50
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Ez a divat és a divat mondja meg, hogy ki vagy
tegnap 21:53
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Nekem is Samsung van... Ráadásul céges, 8 éve vettem utoljára magamnak telefont.
tegnap 21:59
 4/11 anonim ***** válasza:
74%

Nekem Budapestikent céges IPhone - om van, de utálom, a saját Huawei-met használom céges célra is.

A lányomnak van Iphone - ja, de náluk sajnos az osztályban mindenkinek az van szinte. A férjem is Samsungot használ cégvezetőkent.

Szóval szerintem nem mindenkinek látsz ilyet a kezében Budapesten 😃

tegnap 22:13
 5/11 anonim válasza:
60%

Budapesti vagyok, a környezetemben nagyon sok embernek nincs Iphone-ja.

Nekem Sony Xperia telefonom van, kerek 5 éves, jól bírja.

Szó szerint, ahogy az 1. kommentelő írja, minden egyes érvével egyetértek, sosem vennék Iphone-t, pedig megengedhetném magamnak anyagilag.

tegnap 22:15
 6/11 anonim válasza:
Ahogy az 1. írja, itt több a lóvé az embereknek. Mondjuk nekem azért, mert stabilabb a rendszer és a készülék is. 3 androidos után váltottam.
tegnap 22:41
 7/11 anonim ***** válasza:

"Én gáz vagyok samsunggal?"

Ezzel a szar troll kérdéssel vagy gáz!

Kaposvári vagyok, rengeteg embert látok iPhone-al.

Lehet a Nádasdi utca környékén laktál? :D

tegnap 22:50
 8/11 anonim ***** válasza:

Néha én is olyan közegbe kerülök, ahol úgy tűnik, hogy mindenkinek az van. Pár napja voltam egy metál koncerten, esküszöm hogy a magasba tartott fényképező vagy videózó telefonokból 10-ből 9 iPhone volt.

De ettől függetlenül én inkább azt tartom igazabb állításnak, hogy az emberek többsége aki kiad 300-500 ezer forintot egy telefonért, az iPhonet fog venni. Nekem is most az van, mert gondoltam életemben legalább egyszer kipróbálom, hogy milyen az, ha drága telefonom van, de egyáltalán nem vennék rá mérget, hogy a következő is Apple cucc lesz. Nem rossz, de amúgy semmi extrát nem ad.

tegnap 22:51
 9/11 Szervizmérnök úr ***** válasza:
35%

"csak iphonet Én gáz vagyok samsunggal?"

Nem leszel gáz, ha kisbetűvel írod az "én" személyes névmást.

Magyarban ugyanis a nagybetűs Te, Ön stb. csak a tiszteletadás jele, amit írásos megszólításban szokás alkalmazni.

De egyébként nyelvtanilag (pl. egy regényben) kisbetű az én, te, ő stb.

Ezért van az, hogy a magyarban a nagybetűs "Én" nagyon gáz, hiszen önmagad illeted nagy tisztelettel, ami röhejes.

(Mellékes, hogy én meg "urazom" magam, de ez csak poén, korábban egyes kötekedő trollok miatt találtam ki ezt a nicket és így maradt.)

tegnap 22:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Így van mérnök úr! Nyelvtannácik egyesüljetek! ZigHeil 🤚
tegnap 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!