Szép napot mindenkinek!A fiam kollégiumba megy.Eddig pénzt adtam neki, hogy töltse fel a telójátHogy tudok neki internetet biztosítani? Otthon van internetünk,modemmal, nekem telefonos előfizetésem.Gondolok pl. Plusz SIM kártyára vagy usb stickre...
Figyelt kérdés
aug. 29. 10:20
1/10 anonim válasza:
Manapság már minden sim kártyához alapból jár mobilnet elérés, kipróbáltátok már egyáltalán hogy tényleg müködik-e?
2/10 anonim válasza:
Havi 8-12 ezer körül van a korlátlan mobilnet előfizetés, menjetek be a szolgáltatóhoz.
Telekomnál feltöltőkártyásnak is van havi 10 ezerért korlátlan net 30 napra.
3/10 anonim válasza:
Rendesen feltöltöd, aztán vásároltok adatot.
De rengeteg helyen lesz wifi, a koliban is.
4/10 anonim válasza:
Azért a srác csak van olyan idős, hogy tudja, hogyan kell internetet venni a telefonjára.
5/10 A kérdező kommentje:
Persze hogy van annyi idős.. akkor máshogy kérdezem: van olyan stick, amit ha az előfizetőnél megveszek, kérek mégegy sim kartyát, amit beleteszek az usb stick- be, akkor ugyanúgy használom a netet, mint a sajat telómmal? Persze az előfizetői díj emelkedik...
aug. 29. 11:10
6/10 anonim válasza:
Nem értem a kérdésedet, nem tudom mi ez az usbs stick. Van hordozható router, amibe teszel egy simet és van hordozható neted. A legegyszerűbb bemenni a szolgáltatóhoz és a srác simjére egy előfizetéses netet kérni. Havonta kell majd fizetni. Ha szeretné telefonon meg tudja osztani, ezáltal laptopon is lesz net.
7/10 anonim válasza:
Mibe akarod dugni azt a sticket? Mert erről nem volt szó. Ha notebookról van szó, az is kaphat netet a telefonról.
8/10 anonim válasza:
Én sem értem. Teljesen felesleges a huszadik elhagyható kütyü, meg stick ezért.
9/10 anonim válasza:
Voltak, lehet még mindig vannak, nem tudom, ilyen stick-ek, amit a laptopba kellett dugni és internetet biztosított. Kb. olyan 10 éve.
De felesleges, mert a mobil netet meg tudja osztani a laptoppal. Kérdezd meg a gyereked, hogy képben van-e ezzel. A koliban meg úgyis lesz wifi, bár kérdéses, mennyire leterhelt.
10/10 anonim válasza:
A kollégiumban és a Mc'Donalds is van wifi ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!