Xiaomi Redmi 4lite earbuds egy Akg vagy IPhone headsethez képest mennyire adja ki basszust illetve mennyire dobozhangú?
Több mint 10x-es árkülönbség van, szerinted? Mindenképpen egy ilyen nagyon budget fülest szeretnél?
Egyébkén nyilván arra biztos jó, hogy a buszon zötykölődve napi fél órát hallgass rajta valamit, de nagy audiovizuális orgiát nem kell tőle várni.
Ha már a márkánál vagyunk, akkor én inkább vennék egy Xiaomi Redmi Buds 5 vagy Xiaomi Redmi Buds 5 Prot.
Nekem Redmi buds 5 van, és szerintem jól hangzik, főleg a 11ezer forintos árért amennyiért anno sikerült venni (kb 2 éve).
A zajcsökkentése buszon kifejezetten jól jön, nem kell a motorhangot hallgatni az öreg csotrogány távolsági járatokon.
A hangzása számomra megfelelő, mélyei is vannak amennyire egy agybadugós fülesnek lehetséges. Bár én a nagyon eltolt (tökig basszus/sistergős magas stb.) hangképet nem szeretem, inkább kiegyenlített természetes hangzású legyen számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!