Mi a különbség a Xiaomi Redmi Note 12 128GB 4GB RAM Dual, Xiaomi Redmi Note 13 128GB 6GB RAM Dual között? A 12-es olcsóbb mint a 13-as. Különbség szinte nincs köztük.
Figyelt kérdés
Xiaomi redmi notedec. 7. 21:58
1/6 anonim válasza:
Ráírták a dobozra hogy 13. Mi más kell a népnek? Viszik a drágábbat mint a cukrot.
2/6 A kérdező kommentje:
A 12-t alig árulják valahol, 13-mal tele van minden. Azt mondták a 11-en már nem lesz szoftverfrissítés.
dec. 7. 22:10
3/6 anonim válasza:
Árulják azt, én kedden vettem cyber monday akcióban telefont, 2023 decemberi rajta a biztonsági frissítés és azt mondja hogy ez a legújabb. Bár az előző telefonomon 2021 decemberi volt, szóval 2 évet előre léptünk. Sajnos nem futja teljesáron valamire való hardverrel telefonra, úgyhogy együtt kell élnem azzal, hogy nem frissül. Bár hamarosan a számítógépem is így jár, mert lejár a Win 10 és nem kompatibilis a 11-el.
5/6 A kérdező kommentje:
Az utóbbi linkre válaszolva. Ezt én is megettem, de szinte nem találtam különbséget, úgy hogy árban viszont 15ezer a különbség.
dec. 8. 21:43
6/6 anonim válasza:
Ezt is nézted?
A 13 ...
Egy kicsit kisebb és könnyebb
Más chipset (a lenti benchmarkok szerint kb. 20%-kal erősebb)
48 helyett 108 MP-es főkamera
13 helyett 16 MP-es szelfikamera + panoráma mód
Bt 5.3 (12: 5.1)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!