Android 8 telefonon ki lehet valahogy okoskodni, hogy megadott esti órában kikapcsoljon a telefon, reggel pedig vissza?
Figyelt kérdés
dec. 5. 07:21
1/8 anonim válasza:
Hát nem igen. Még az alkalmazás talán eltud érni olyan rendszer API-t ami leállítja a telefont, dehogy eközben a háttérben ellenőrize kikapcsolt állapotban hogy mikor kell vissza kapcsolni azt már nem. Legfeljebb egy egyéni ROM-al. Egyéni programmal.
3/8 anonim válasza:
Bekapcsolni csak az tud ami gyárilag is.
4/8 anonim válasza:
Nem, de van pl. ne zavarj mód, repülőmód, energiatakarékos mód... azaz sok értelme így nem is lenne teljesen kikapcsolni.
5/8 anonim válasza:
Kezdjük az elején: miért szeretnéd kikapcsolni?
6/8 anonim válasza:
Sosem kapcsoltam ki a telefonom éjszakára, van időzített ne zavarjanak mód, úgyhogy nem fog éjszaka nekem semmi csippanni/villanni (Arról nem is beszélve mi van vészhelyzet esetén, és kikapcsolod? Akkor senki se érjen el? Ne zavarjanakban be lehet állítani kit akarsz átengedni, vagy ha rövid időn belül már másodszor hív akkor csörögjön ki). Akksi szempiontjából is lényegtelen, nekem egy este pár százalékot merül.
7/8 anonim válasza:
olyan van hogy beálitod hogy pl:21 uhr után se üzenet, e-mail se hanghivås ne legyen . reggel meg pl:6 uhr után már fogad email,hivåst stb .
nekem be van állitva .
8/8 anonim válasza:
Huaweien lehet ilyet, samsungon sztem nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!