Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi Redmi Note 11s telefono...

Zsanka* kérdése:

Xiaomi Redmi Note 11s telefonom van 128gb.1.5 éves.Sokat fotózok,a képeket a Galériából szinkronizálja a Google fotókba. Nemrég tele lett a tárhelyem. A Galéria 83gb. Kikapcsoltam a szinkronizálást.Egy csomó kép eltűnt,a tárhely nem nőtt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

nov. 11. 07:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Elő kell fizetni egy nagyobb tárhelyért
nov. 11. 07:19
 2/4 A kérdező kommentje:
A Google fotókba tárolom, ott van előfizetésem. A Galériából kimentettem SD kártyára ami maradt a szinkronizálás kikapcsolása után, mégse változott a tárhely foglalása! Nem értem mi történik, nem tudom mit csináljak. Már csak 700 mb szabad helyem van,minden mást kitöröltem. Nem szívesen resetelek. A google fotókba tárolt képek nem foglalhatnak ekkora helyet a telefonon nem?
nov. 11. 07:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Ha a Galériában az összes adat törlést választom akkor mi történik? Hogyan csinálhatok mentést ami garantálja, hogy nem vesznek el képeim? Oké, hogy a google fotókban ott van, de azokhoz nem fér hozzá?
nov. 11. 11:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Más felületen kaptam választ a kérdésemre, leírom hátha valakit érdekel, nálam megoldotta a gondot, eltűnt egyből a 83 gb helyfoglalás:

"A Beállítások/Alkalmazások/Galéria-ban töröld a galéria frissítését alul, középen. Sajnos több hónapja sokaknál gond ez, hogy a Galéria app elhasználja a tárhelyet. Törlés után frissül újra az app, ezért érdemes időnként ránézni, és újra törölni a frissítést. Egyszer csak kiadnak egy javított verziót."

nov. 13. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!