Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom az SD kártyát...

Hogyan tudom az SD kártyát átállítani belső tárhelyre?

Figyelt kérdés

Van egy Samsung galaxy j5 2017 telefonom és mivel csak 15 GB tárhely van rajta vettem bele egy SD kártyát ami 60 GB-os.

Minden fotó amit kamerával csinálok(és a fájlok) az SD kártyára vannak rakva autómatikusan kivéve az alkalmazások.

Láttam pár weboldalon hogy valahogy átlehet állítani belső tárhelyre az SD kártyát,de egyik se működött.

Bármi ötlet hogy tudnám az alkalmazásokat is rávinni az SD kártyára?

(És nem, nem szeretnék új telefont venni)

okt. 29. 21:15
 1/4 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=rVdChvXq3Bg

kb így. de lehet nem az összes app fogja ezt engedni...valaminek kötelező, hogy a belső tárhelyen maradjon..illetve ha jól emlékszem ha van valamelyiknek widgetje de átteszed a külső sd kártyára akkor azt nem tudod a kezdőoldalra kitenni...sajnos elkerülhetetlen lesz az új telefon vásárlása. ha nem akarsz felhő tárhelyet igényelni...mert az appok mérete egyre nagyobb lesz és nem fog elférni a telón...

okt. 29. 21:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen tudom, de sajnos még nem tudom megtenni az új telefon vásárlását és nincs kedvem mindíg minden alkalmazást letörölni hogy frissíteni tudjam.

A választ köszönöm, a videót is megménztem de sajnos nem működött úgyhogy szerintem maradok úgy hogy mindent letörlök amkor frissíteni szeretnék :')

okt. 29. 21:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Emlékszem ősidőkben ehhez root kellett és egy app amivel át lehetett mozgatni fájlokat (és háttérben gondolom symlinkelte hogy a rendszer azt higgye belső tárhelyen van, mert akkor még nem bolt támogatott ez). Manapság nem tudom hogy megy ez, mert egyrészt alig van telefon amibe lehet még microSD-t tenni, másrészt minimum 128GB a belső tárhely ami bőven elegendő többszáz apphoz is.
okt. 30. 07:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Vettem egy 128 GB-at is az se működött és több fajtájúval is próbálkoztam már,de egyik se volt jó
okt. 30. 09:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!