Jogosan érzem ezek alapján a válaszok alapján, hogy az itteni válaszolókat zavarja, ha régi dolgokról teszek fel kérdést?
Nem az a gond. Látható ilyenkor, akár néhány szóból is, egyfajta sajátos felfogás / mentalitás, ami nem arat osztatlan sikert.
A linkelt kérdésnek eleve nincs sok értelme (nagyon fontos volt ezt kiírni?, ámbár kérdésnek tűnik, de inkább csak sirám.
Mellesleg én soha nem küldtem egy darab MMS-t sem.
Hamarabb volt számítógép és internet, időszámításunk szerint Windows 98-ban raktam össze az első gépem.
Mobiltelefon már előbb volt, de akkor még csak SMS-t lehetett küldeni és kamera sem volt benne.
A beképzeltséged meg az arrogancuád zavarja az embereket.
MMS fogadására nem minden telefon alkalmas, te hiába tudod a 20 éves telefonodról elvileg küldeni, ha a másik oldalon nem tudja fogadni.
Egyébként ma az emberek NEM MMS-t küldenek, hanem direkt fotót, esetleg emailon keresztül.
Ha meg szerinted egy mondern készülék Pokemon-vadászatra való, akkor vagy a középkorból maradtál itt, vagy annyira ostoba vagy, hogy a telefont (meg ezzel a logikával laptopot, komputert) csak játékokra tudod elképzeni.
A nevedben is szégyellem magam, 68 éves nöként nekem ennél jóval több mindenre alkalmas egy mai okostelefon.
"Most az a baj, hogy nem tudják az új telefonok az MMS-t?"
Leginkább választ várnék a kérdésemre, hogy miért csak egy MMS érkezett meg a kettőből. Eddig a válasz nyomát se láttam a másik kérdésemnél, de még itt se, hiszen ha nem tudná az új telefon a MMS-t, akkor az egyik se jött volna meg.
Pontosan mire alkalmas még egy okostelefon? Facebookozásra?
Első osztályú vendéglőbe csak elsőosztűlyú vendéget szabad beengedni.
Jók neked a régi kövületek, őstelefonok.
TÖbbet csak azért nem írok, mert a gőgös, mindnet ex cathedra kijelentő stílusod nem érdemel több időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!