Ha egy emailhez csatolok egy fotot s ugy kuldöm el, s a válaszolo válaszol s kialakul egy re: vel kezdődő párbeszéd akkor minden alkalommal elkldi visszakldi a fotot is a régi szöveggel egtt?
Figyelt kérdés
, fogysztva az esetleh nem korlátlan netet, vagy csak az első alkalommal?Esetleg mobil tipustol fgg?2019. júl. 7. 10:30
1/7 anonim válasza:
Onnantól kezdve, hogy feltöltötted egyszer csatolmányként a fájlt, az már a levelező szerverén van. Hiába kerül behivatkozásra a levelekbe, a nem kerül ismét (és minden alkalommal) feltöltésre, így adatforgalmat a csatolmány már nem generál. Legfeljebb akkor, ha letöltöd.
2/7 anonim válasza:
Levelezőklienstől függ. Általában nem.
3/7 A kérdező kommentje:
Az én irányombol sima gmail laptoprol. A másik iránybol (egy konkrét példa esetén) valami xiaomi telefon mindenféle plusz beálitás kliensváltás nélkl)
2019. júl. 7. 10:36
4/7 anonim válasza:
#1: Valamit nagyon benéztél. Amit írtál, az legfeljebb óriásmellékletre igaz. Minden más szőrőstül-bőröstül újra elküldődik, ha a válaszemailben idézed vagy mellékeled.
5/7 anonim válasza:
A legegyszerűbb, hogy válasz küldésekor megnézed, hogy a csatolmány is ott van-e. Ha igen, akkor a második levélnél már kitörlöd. GMail webkliensnél pedig az e-mail olvasásakor nem töltődik le automatikusan a melléklet. (A beillesztett kép viszont igen.) Levelezőkliensnél meg beállítástól függ.
6/7 A kérdező kommentje:
nem a válaszmellékletben idézésről van sz, hanem hogy válaszolok, s alapbol benne van a válaszban az öszes addigi irt szöveg. és nem tudom az első szöveg irása alatt felkerlt csatolmány benne van e? nincs kulön mellékelve a legujabb szöveg irásakor.
2019. júl. 7. 10:44
7/7 A kérdező kommentje:
5# hoppá! én hol megnyitom a mappákat s csatolok egy képet az egyik alkönyvtárból, hogy paintban szerkesztem s a vágólapról illesztem be. utóbbi esetben akkor szöveg jellegű lesz s a szöveggel együtt minden alkalommal újra elküldődik???
2019. júl. 7. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!