Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehetne elérni, hogy...

Hogyan lehetne elérni, hogy ne zárjon le a kijelző amikor stopperrel mérnék hosszabb időtartamot?

Figyelt kérdés

Redmi Note 13 Pro 5G telefonom van, 1 percre beállított zárolási idővel. Ha ennél hosszabb tevékenység idejét mérném, akkor nem tudok pontos adatot kapni, mert a lezárt telefont fel kell oldanom, majd mivel ilyenkor a főképernyő jön elő, még az óra alkalmazást is elő kell szednem. Tehát hiába mérek ezredmásodpercre pontosan, ha közben akár 5-6 mp is eltelik, mire le tudom állítani a stoppert.

Alkalmazással nem boldogultam, mert a Xiaomi nem enged belenyúlni. Ideiglenesen növelhetném a lezárás idejét, de ez nagyon nem komfortos megoldás.

Egy érdekesség, de nem megyek vele semmire: Az óra alkalmazás engedélyei között (az összes engedély opció, de ez csak felsorolás, itt nem lehet állítani semmit) szerepel olyan, hogy "a telefon alvó módjának megakadályozása". Ez néhány más alkalmazásnál (pl. Chrome böngésző) is szerepel, de vagy nem működik ténylegesen, vagy nem azt jelenti, amit én értelmezek.

Köszönöm

#stopper #Redmi Note 13 #Zárolási idő
tegnap 19:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Képernyő zárolási idején nem lehet változtatni? Samsungon például 10 percre is be lehet állítani.

A beállítások menüben nézd meg a kijelző alpontban nézz körül

tegnap 20:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha közben taperolod a kijelzőt, nem fog lezárni.
tegnap 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!