Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szervízben akksi csere közben...

Szervízben akksi csere közben tönkretették a gyári kijelzőt, mit tehetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, full gyári hibátlan állapotú iPhone 12 típusú telefonomat leadtam egy szervízbe, hogy akkumulátort cseréljenek rajta. Pár nappal rá hívtak hogy mehetek érte, bementem érte, majd az fogadott hogy a gyári kijelző amely eredetileg OLED, ki lett cserélve egy nagyon silány minőségű, fakó színekkel rendelkező IPS kijelzőre, ugyanis "nem élte túl" az akksicserét a szervizes szerint. Próbálta rám tukmálni hogy: ez az új gyenge minőségű kijelző gyári minőségű, nincs ezzel semmi baj stb; tehát megpróbált átverni. Mint tudjuk az IPS LCD kijelzőnél a fekete nem valós fekete, mert világít, ez is hamar szemet szúrt nekem. Ott hagytam a telefont, mert ez a típus gyári állapotában jelenleg kb. 120 ezer forintot érő telefon, az enyémből pedig csináltak egy max 50 ezret érő hulladékot. Mit tehetek jelenleg, és mit tehetek ha nem sikerül visszaállítaniuk a telefon állapotát olyanra amilyennel odaadtam? Kérhetem tőlük hogy adjanak egy ugyanilyen típust full gyári állapotában ha nem sikerül a javítás? Kérhetnek felárat a kijelzőért, ha sikerül nekik jó fajta gyárival közel megegyező minőségűt belerakni, amit amúgy is ők rontottak el?

ma 19:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Milyen szerviz volt ez? Konkrétan melyik?
ma 20:39
 2/3 anonim ***** válasza:

FaceID-vel mi van? Működik? Gondolom az sem.

Az is biztos hogy nem hivatalos szerviz hanem valami sufni. Azzal sajnos így jártál valszeg.

ma 21:15
 3/3 A kérdező kommentje:

Kedves egyes, ezt nem szeretném leírni, ne haragudj.

Kettes, Face ID működött a gagyi kijelzővel is, nem a kijelzőbe van építve. Ez egy országszerte megtalálható GSM. Szervízlapot is kaptam. A kérdésemre válaszoljatok legyetek szívesek.

ma 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!