Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hány %-nál kell akksit cserélni?

Hány %-nál kell akksit cserélni?

Figyelt kérdés
Nekem az Iphone 12 telefonom maximális akku kapacitása 87%,mikor érdemes cserélni vagy új telefont venni?

nov. 2. 09:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Amikor úgy gondolod, hogy számodra ez már kevés
nov. 2. 09:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem hogy nem tudod ezt magadtól végiggondolni.
nov. 2. 10:06
 3/11 Somló Volán Zrt. válasza:
76%
Ha már annyira rossz az akkumlátor kapacitása, hogy töltés közben is merül, vagy már nem töltődik fel rendesen és nagyon hamar, rövid idő alatt elveszíti az energiáját. Ha ilyeneket észlelsz akkor már érdemes lecserélni. Nálam egy akkumlátor 2-3 év mire elhasználódik és cserélni kell, de ez mindenkinél más, mert ez attól is függ, hogy mennyi időt és hogyan használja az ember a készüléket. Nekem régebbről vannak olyan tapasztalataim, hogy annyira rottyon volt az akksi, hogy 1 perc alatt merült 10%-ot. Vagy amikor télen kimentem a hidegre és a feltöltött telefon nagyon hamar lemerült. Olyan is volt, hogy nem tudtam telefonálni, mert az 1 éve kicserélt akksi is annyira rottyon volt, hogy telefonálás közben magától kikapcsolt a telefon, többször is. Itt viszont nem a töltöttséggel volt a baj, hanem a csatlakozással lehetett valami, mert nem merült le az akksi. Szóval igen, ha 2-3 éves telefonnál olyanokat észlelsz, hogy használod töltés közben, és nem tölt, hanem merül, vagy egyszerűen túl hamar lemerül a készülék, és ezáltal nem tudod rendesen használni, tehát nem elégít ki téged, akkor érdemes az akkumlátort lecserélni, vagy új telefont venni.
nov. 2. 10:25
 4/11 anonim ***** válasza:

A 87% még szerintem jó. Legalábbis olyan szempontból, hogy 80 felett képes a telefon a csúcsteljesítményét leadni. 80 alatt kezd el lassulni, befagyogatni, stb.

Nekem 11 Pro Maxem van, 82%-al, egy munkanapot általában kibír. Ha 80 alá esik, én akkor fogom majd kicseréltetni.

Ettől függetlenül, ha úgy érzed, hogy a telefonod üzemideje számodra túl kevés, akkor lehet érdemes kicseréltetned az akksit, vagy magadnál hordani egy külső akksit.

nov. 2. 11:09
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Addig nem foglalkozok vele amíg kibírja a napomat, este feltöltöm másnap munkára (is) használom, tehát egy napot kötelező neki kibírni. Munkahelyemen nem kívánom töltögetni, úgyis elfelejtem
nov. 2. 11:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Ilyen 80 körül szokták cserélni.
nov. 2. 11:49
 7/11 anonim ***** válasza:
80%, és nem csak azért, mert rossz az üzemideje. Hanem, mert ha az akkumulátor meghibásodik kinyomhatja a kijelzőt, esetleges felpuposodás esetében. Szóval fontos, hogy akkor cserélni kell.
nov. 2. 11:55
 8/11 anonim ***** válasza:
60%
Én inkább készüléket cserélek! Most jelenleg 3 iPhoneomm is van. De a 3-ból 2 van rendszeresitve használatra. A 2 iphonból az egyik jelenleg 88%+os a másik pedig 92%-os. A harmadik tartalék iPhoneom pedig még 98%-os. És most tervezk venni egy iPhone 16-ot. Illetve az iPhone 16 megrendelése már folyamatban van.
nov. 4. 16:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Egyfelől, nyilvánvaló, hogy csak nagyzolásból írtad a kommentedet.

Másfelől, feltételezzük, hogy valóban tanácsot akartál adni: rajtad kívül szerintem az égvilágon nem használ senki sem egyszerre 3 iphonet, nagyon más az élethelyzeted mint a kérdezőé, tehát ha mindez igaz, amit leírtál, akkor sem releváns a hozzászólásod. – ergo ne osztogass buta tanácsokat.

nov. 4. 17:00
 10/11 anonim ***** válasza:
18%
9-es! 8-as voltam! Ahogy olvadtad soraimat, abból le kellettet volna tudni hogy a 3. ipHone az egy tartalék iphone készülék. Vész tartalék. De igen most veszek egy negyediket is. Méghozzá egy ipHone 16-ot. És én az aksi csere helyeett inkább új telót veszek!
nov. 4. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!