Huawei mate 10 lite telefonban érdemes akksit cserélni?
Tőled függ, szerintem nem éri meg ezen spórolni egy hibás aksi akár el is füstölhet a zsebedben...
Én mindenképp először azért a szakszervízt javasolnám ott garanciát kapsz rá és az eredetit rakják be.
Ha az túl drága akkor vannak harmadik féltől származó szervizek is. Azok már dolgoznak utángyártottal is ami olcsóbb.
Ha magabiztos vagy abban hogy nem teszed tönkre a telefont akkor magad is megpróbálhatod, bár nem kis munka lesz kábé minden alkatrészt ki kell venni a telefonból. :) Arra viszont ügyelj, hogy az aksit NE FÉMMEL piszkálgasd ki!!
" Meg gondolom jól le is húznak. "
egy tizesből kicserélik...ennél olcsóbban nem igazán jössz ki sehol, és akkor ez teljesen szakszerűen, hivatalosan és gyári alkatrésszel lett megcsinálva, amire garanciát is kapsz (6 hónap talán?)
egyébként megéri kicserélni, nekem is volt ilyen telefonom, én is szerettem nagyon
Ha tízért kicserélik egy percig se tanakodok, de attól tartok sokkal többet mondanak rá, ezért írtam hogy jól lehúznak.
Közben nézelődtem, lehet rendelni gyári akksit is, 7000-8000 körül mennek. Utángyártottat nem szeretnék bele, azt biztosan tudom.
Köszönöm az eddigi válaszokat, ment a zöld mindenkinek 🙂
továbbá ezt is ajánlom figyelmedbe, ha Bp-n, Nyíregyházán, Miskolcon vagy Kecskemétre vinnéd szervizeltetni:
(a Huawei hivatalos szervize a Firstphone)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!