Melyik Samsung szériából érdemes telefont választani? Illetve milyen samsung telefont érdemes venni?
Figyelt kérdés
Telefon vásárlás előtt vagyok, és laikusként fogalmas sincs hogy milyen telefont válasszak. Próbáltam utánnaolvasni a témának és érdeklődni ismerősőknél, de mindenki mást mond. Mindig is Samsung telefonom volt, ezért szeretnék most is azt venni.
Először az A53-mal szemeztem, de mondták hogy az egész A-széria felejtős.
Nincs szükségem egy csúcskategóriás telefonra, de azért 2020-nál régebbit se szeretnék.
Szóval milyen Samsung telefon-t ajánlanátok 2024-ben?
dec. 2. 21:48
11/11 anonim válasza:
Két-három évvel régebbi S-szériát, az akkori "zászlóshajót".
Még bontatlan dobozost is kapsz. Nem lesz vele bajod, és nem kell a gatyádat rákölteni.
Így vettem S20Plus-t ebayen, USA-ból 89.000 Forintért.
Ja, és az Snapdragonos, nem Exynossal szerelt, mint az európai modellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!