Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jó telefon a galaxy A55 5g?

Jó telefon a galaxy A55 5g?

Figyelt kérdés
Kinézőben van egy A55 és kiváncsi lennék hogy akinek van ilyen annak bevált e! Köszi.

dec. 1. 14:42
 1/5 A kérdező kommentje:
Xiomi redmi note 13 pro 5g-nél jobb vagy nem? Mert ez a kettő van amit kinéztem.
dec. 1. 14:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen teljesen jó telefon, nem véletlen az egyik legnépszerűbb telefon itthon.
dec. 1. 15:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Itt van két teszt:

[link]

[link]

Elég részletesen leírnak mindent a telefonokról. Egy dolgot viszont érdemes észben tartani ezekkel kapcsolatban: már mindkét modell lassan 1 éves, jelentősen olcsóbban kaphatóak valószínűleg, mint a cikkben említett hivatalos nyitóárak. Ehhez mérten egy mostani teszt szájíze is simán más lehet. Az A55 hivatalos viszonteladónál manapság 140-150 körül kapható, annyit simán megér (himi-humi webshopból pedig ennél is olcsóbban van), a cikk írásakori nyitóárát pl. én is sokallnál.

Én a kettőből az A55-öt választanám, de inkább személyes és ismerősi tapasztalat alapján is: a saját és a környezetemben lévő Samsungokkal sem volt sose semmi baj, a Xiaomik viszont nagy többségben megbízhatatlanul működtek. Anyámnak tavaly karácsonykor egy A54-et vettünk tesómékkal közösen, tök jól teszi a dolgát, néha én is megnyomkodom "ellenőrzésképp" és nagyon fluidan működik. Apámnak valószínűleg idén egy A55-öt adunk és akkor le van tudva a telefon probléma az ősöknél pár évre.

dec. 1. 16:52
 4/5 anonim ***** válasza:
A55 nem tudom milyen, se az érdekelne, hogy csinál-e olyat, mint az A54, hogy az ujjlenyomat leolvasó néha lefagy és nem reagál rá,ha az ujjad ráteszed.
dec. 2. 07:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Két napja nyúzom az A55-öt. Céges telefonként kaptam. Választhattam volna almás telefont is, de a droid az igazi. :)

Nekem eddig tetszik! Gyorsan és pontosan reagál, jó a kijelzője, simán átmásolta a régi telefonom magát az újra, mindennel együtt.

Van viszont egyetlen dolog, amit még nem találtam meg benne, és roppant idegesítő!

A pinkód automatikus elfogadását (hogy a pin beírását követően ne keljen az "ok"t nyomkodni) nem találom rajta. Ha ez lesz az egyetlen hibája, tudok vele élni, de akkor is idegölő!

Szóval hosszú ideje Samsungot használok, már akkor is, amikor még fizetnem kellet érte. Hosszú út vezetett a Samsungig, de most már akkor is ezt választanám, ha a xiaomi olcsóbb lenne mellette.

Ezért az én véleményem, a Samsung! Megbízható, stabil darab!

dec. 10. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!