Tudom, hogy sok hasonló kérdés érkezik de valaki felvilagosítana az iphone 15 el kapcsolatban?
Tehat van az alap modell
15 . Ennek csak a kerete van titanbol, a Pronak meg az egesz ház része?
Sehol nem találtam meg az osszes kerdesemre a valaszt. Most akkor melyik mibol van es melyik modell melegszik ?
Azt hámoztam ki, hogy talan a sima 15 a legjobb vetel, ha nem fotomuveszeti alkotasokat keszulsz telefonnal kesziteni…
De akkor mi a helyeet ezzel a kerettel? Ez strapabirobb lesz, vagy inkabb rosszabb?
Bocsi, tudom, katasztrofa a hozza nem ertesem, de kicsit vilagositsatok fel legyszi!
N30+
#10.
Melegedés mértéke nem mindegy, mert az, hogy a 15 Pro 20W körüli töltéssel ennyire hevül azt kár megmagyarázni.
Amikor a konkurens gyártók 100W fölött járnak.
Sok mindenért védem az Apple-t és én is csak tőlük venni telefont, de ez nagy feketepont feléjük.
#9.
A hatékonyság viszonylag rendben van az iPhone-ok esetében, legalábbis az A18 megint az egyik legjobb ilyen téren, az A17-nél láttam azt, hogy kicsit mellémyúltak vele.
De még az is egész jól teljesített és kisebb akkumulátor méret ellenére hozott korrekt üzemidőt a 15 Pro/15 Pro Max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!