2 hónapot kórházban voltam, balesetem volt hazajöttem és próbálok élni. Rendeltem ételt futárral többször. De a bankkártyám kimerült. Hogyan tudom megtudni, mennyi pénz van rajta? OTP-kártya. Köszi.
Elméletileg a számlán lehet még lekötött rész, minimál rész, vagy akármilyen pénzeszköz, noha OTP-t nem ismerem, csak általánosságban.
Az is lehet, hogy meghaladtál egy napi limitet, vagy épp gyanús tranzakciók miatt tiltottak.
Nálunk van internet, onnan olvasom.
Logikusan belépsz a jelszavaddal és minden világos lesz.
A bank ügyfélszolgálata segít benne, ezért fizetsz nekik. Vagy bemész egy bankfiókba, vagy felhívod őket telefonon.
Ha kértél netbank vagy mobilbank hozzáférést, akkor az igényléskor megadott adataiddal ezeken a módokon is meg tudod nézni a számlád egyenlegét.
A legtöbb esetben van a kártyának egy napi limitje (külön a netes virtuális vásárlásokra, külön a POS termináloknál személyesen történő vásárlásokra és külön ATM-nél történő KP felvételre).
Ha túllépted valamelyik napi limited, akkor aznap azon a módon csak akkor tudsz tovább költekezni, ha megváltoztatod a limitet, vagy megvárod, hogy a napnak végelegyen és akkor a napi limit újraindul, a megadott limit erejéig tudod újra használni a kártyádat.
5#
"a bankkártyám kimerült"
"kellett volna sok kp-t kivenni automatából"
Nincs kulcs a gép kinyitásához, az üres kártyára meg nem ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!