Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 2 hónapot kórházban voltam,...

2 hónapot kórházban voltam, balesetem volt hazajöttem és próbálok élni. Rendeltem ételt futárral többször. De a bankkártyám kimerült. Hogyan tudom megtudni, mennyi pénz van rajta? OTP-kártya. Köszi.

Figyelt kérdés
nov. 29. 02:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Netbank vagy sms. ATM egyenleg lekérdezés.
nov. 29. 05:03
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Úgy, hogy visszaadod tulajdonosának. Ha a tied lenne, tudnád, hogy hol lehet megnézni az egyenleget.
nov. 29. 05:07
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs netbank, akkor OTP telefonos ügyfélszolgálat, vagy - ha van még ilyen opció regisztráció nélkül - OTP oldalán egyenleglekérdezés.
nov. 29. 06:08
 4/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
93%
Netbank nincs? Vagy weben is meg lehet nézni, automatánál is le lehet kérdezni. Bár nem értem honnan tudod, hogy kimerült, ha az egyenleget most akarod megtudni.
nov. 29. 06:42
 5/13 anonim ***** válasza:
30%
Akkor kellett volna sok kp-t kivenni automatából, amikor hazajöttél.
nov. 29. 07:39
 6/13 Szervizmérnök úr ***** válasza:
65%

Elméletileg a számlán lehet még lekötött rész, minimál rész, vagy akármilyen pénzeszköz, noha OTP-t nem ismerem, csak általánosságban.

Az is lehet, hogy meghaladtál egy napi limitet, vagy épp gyanús tranzakciók miatt tiltottak.

Nálunk van internet, onnan olvasom.

Logikusan belépsz a jelszavaddal és minden világos lesz.

nov. 29. 10:49
 7/13 anonim ***** válasza:

A bank ügyfélszolgálata segít benne, ezért fizetsz nekik. Vagy bemész egy bankfiókba, vagy felhívod őket telefonon.

Ha kértél netbank vagy mobilbank hozzáférést, akkor az igényléskor megadott adataiddal ezeken a módokon is meg tudod nézni a számlád egyenlegét.

A legtöbb esetben van a kártyának egy napi limitje (külön a netes virtuális vásárlásokra, külön a POS termináloknál személyesen történő vásárlásokra és külön ATM-nél történő KP felvételre).

Ha túllépted valamelyik napi limited, akkor aznap azon a módon csak akkor tudsz tovább költekezni, ha megváltoztatod a limitet, vagy megvárod, hogy a napnak végelegyen és akkor a napi limit újraindul, a megadott limit erejéig tudod újra használni a kártyádat.

nov. 29. 12:21
 8/13 anonim ***** válasza:

5#

"a bankkártyám kimerült"

"kellett volna sok kp-t kivenni automatából"

Nincs kulcs a gép kinyitásához, az üres kártyára meg nem ad.

nov. 29. 14:01
 9/13 anonim ***** válasza:
51%
#8 Ez igaz, de jobban képben lenne. Most meg elfogyott az összes pénz, úgy tűnik. Talán nem futárral kellett volna többször ételt rendelni.
nov. 29. 14:16
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért több sebből is vérzik ez a kérdés... az ember általában tudja, hogy mennyi, vagy kb. mennyi pénz van a számláján.
nov. 29. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!