Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Gödöllőn vagy környékén van...

Gödöllőn vagy környékén van esetleg valaki, akinek iPhone 15-je van sárga színben?

Figyelt kérdés
Interneten és youtube-on nézegettem, de kiváncsi lennék, hogy milyen élőben. (A boltokban csak 16-osok és régebbi modellek vannak kint, nem lehet megnézni ott)

nov. 23. 21:18
 1/10 anonim ***** válasza:
nov. 24. 06:38
 2/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs, a kirakott telefonok között, az üzletekben… (csak a kék) Így neten jól néz ki, de már tapasztaltam más telefonoknál, hogy élőben is azért más látni, nem mindig egy az egybe ugyan néz ki, mint ahogyan a neten vagy a youtube-on látszik.
nov. 24. 16:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem a kirakott telefonok közt kell keresni, hanem megrendelni.
nov. 24. 18:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy mielőtt megvenném, azért látni szeretném élőben…
nov. 24. 19:42
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha megrendeled, láthatod élőben.

Ha mégsem tetszik, akkor visszaküldöd 14 napon belül.

nov. 25. 08:26
 6/10 anonim ***** válasza:

Hahó emberek. !!!!

Az igaz amit hallottam, hogy a 15- tel valami baj van??

Valami szoftver hiba, meg aksi melegedés ???

A 13-14- el viszont minden pöpec.

Nem tudom ez igaz e ?

nov. 28. 18:53
 7/10 A kérdező kommentje:
#6 Én az Applepie-t követem youtube-on. Talán a megjelenése körül lett volna, de az se biztos. Eléggé gyakran hozza az aktuális híreket, tudni valókat, lenne róla mostani videó, ha így lenne.
nov. 28. 23:00
 8/10 anonim ***** válasza:

Rendben.

A yutubon van arról is videó, hogy hogyan kell kezelni az Iphont ?,

Mert én most akarok váltani, de teli van a gatyám, mert bem tudom, hogy fogom e tudni majd kezelni a droid után.

Olyan videó is van, hogy hogy kell csinálni ezt, vagy azt, meg a beállítások, stb.

Ilyen is van. ??

Régebben vett az ember egy porszívót, és volt hozzá használati utasítás.

Valami ilyesmire gondolnék.

Bár mindenki azt mondja, hogy nem nehéz a kezelése.

Pár hèt alatt be lehet gyakorolni.

Na ez jó lenne ha így lenne. Be vagyok tojva rendesen.

6#.

nov. 29. 02:50
 9/10 A kérdező kommentje:

[link]

Van külön videó listák a csatornán. Van kezdőknek tippek, trükkök és haladóknak is. Amúgy tényleg nagyon egyszerű az alap, mindennapi kezelése, a videókban van ebből is, meg olyan funkciók, trükkök is amit magadtól nem tudnád, h van ilyen is. Hasznos nagyon.

Én is nagyon sokáig androidos voltam, 4 éve használok iPhone-t. (Abból majdnem egy év kieséssel)

nov. 29. 09:18
 10/10 anonim ***** válasza:

9.

Köszi tipp. Megnéztem, tényleg jó kis videók vannak fönn.

Ez szükséges, mert azért az Iphon azért az nem túróscsusza. Az azért már egy bonyolultabb, komolyabb szerkezet.

Igszi tudás mélységet igényel.

Nem véletlen, hogy valamikor régen csak diplomás végzetségű embereknek volt ilyen telefonja.

Azt viszont nem írtad, hogy a droid után, neked mi a véleményed, elégedett vagy e vele.

Nem baj, mert van egy- két kényesebb kérdésem, amit itt nem írok le mert letrolkodnának.

Privátban leírom.

Köszike ha megpillantod.

nov. 29. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!