Mit tegyek ha a laptopomat nem tudom kikapcsolni?
Figyelt kérdés
A gépemet amikor ki akarom kapcsolni akkor kiírja, hogy: Mindenképpen álljon le, én megnyomom nem történik semmi, ugyanez történik ha az újraindítással próbálkozom, ha pedig a kikapcsolóval próbálkozom akkor meg csak alvó állapotba rakja. ÉS SZERETNÉM MONDANI, HOGY KB. AZ INFORMATIKAI TUDÁSOM ADDIG TERJED HOGY KI BE KAPCSOLOM A GÉPET.ma 20:17
1/2 anonim válasza:
Nyomd le hosszan a bekapcsoló gombot. Vagy ha kivehető akksis, akkor vedd ki és tedd vissza.
2/2 Ypszilon1980 válasza:
Hosszan nyomva a bekapcsológombot, kb. 5-10 mp-ig, ki kell kapcsolnia. Nem tudom azt elképzelni, hogyha pl. win alatt a kikapcsolásra mész rá, akkor alvó módba megy a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!