Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudom kikapcsolni a...

Miért nem tudom kikapcsolni a laptopomat?

Figyelt kérdés

Tegnap óta csinálja.

Start --> Leállítás --> alvó állapotba kerül. Nem kapcsol ki teljesen, világít rajta egy kis lámpa.

Vagy ha az oldalán lévő kikapcsolás gombot nyomom hosszan, akkor is valami hasonló történik, csak akkor meg az égve maradó lámpa villog.

Illetve időnként magától visszakapcsol / "felébreszti magát".

Miért van ez? Hogy kapcsoljam ki?

Lenovo Ideapad 100

2017. júl. 8. 18:04
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja, és Windows 10 van rajta, ha ez számít.
2017. júl. 8. 18:05
 2/5 anonim ***** válasza:

fel vannak cserélve a funkciógombok szerintem

A tálcára jobb klikk Tulajdonságok és a Start menü beállításaiban nézd meg mit ír a "Főkapcsoló megnyomásakor" mellett.

2017. júl. 8. 18:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Tényleg rosszul volt beállítva. Viszont mióta átállítottam Leállítás-ra, kétszer is megpróbáltam kikapcsolni, először visszajött a bejelentkezési képernyő, másodszor pedig csak a képernyő sötétült el, a laptop "zúgott" tovább, az oldalán 2 lámpa égett, Enter billentyűt megnyomva visszahozta a bejelentkezési képernyő :(
2017. júl. 8. 18:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Itt is nézd meg mi van beállítva:

Vezérlőpult/Minden vezérlőpult elem/energiagazdálkodási lehetőségek/rendszerbeállítások

itt is megadhatók a funkciók

2017. júl. 8. 20:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Újraindítás után sikerült kikapcsolni.

Köszi a válaszokat:)

2017. júl. 9. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!