Milyen telefont vegyek?
Van egy rakás fos telefonom, valami Realme vagy mi.
A tárhelye 32 gb a kamerája
oda van írva hogy ai camera 1 db egy fos az is.
Ja és kétnaponta töltöm ritka használattal...
Én amugy nem szeretnék egy vagyont telefonra költeni.
A feltételek amibek meg kell, hogy feleljen: Jó kamera legalább 3, jó teljesítmény jó aksi jó operációs rendszer, ja és jó árérték arány
Nincs bajom egyik fajtával sem Iphone Samsung Xiaomi johet.
Nyílván az Apple a legjobb de ahogy mondtam nem fogok egy vagyont rá költeni.
Milyet ajánlotok?
“Ja és kétnaponta töltöm ritka használattal...“
- Sajnos ez teljesen normális/átlagos üzemidő egy okostelefonnál, csak a régi nyomógombos “butatelefonok” bírák 1 hétig is egyetlen feltöltéssel!
“Nyílván az Apple a legjobb”
- Nem nyilván, mert nem egyértelmű, valakinek az iOS jön be jobban, valakinek az Android!
Amúgy a Redmi Note 13 Pro-t én is ajánlom, de csak az 5G-s verziót, mert még ha az 5G-t nem is tudod kihasználni, akkoris abban legalább Snapdragon processzor van, ami a legjobb, nem pedig az a sz#r MediaTek Helio-széria!
Mindkettő van 8/256 és 12/512 gigás verzióban is (ram/tárhely), utóbbi nyilván drágább, akár 130 ezer Ft is lehet.
Gyengébb hardverrel ugyan, de a Motorola is jó márka, viszont az csakis a középkategóriában! Például a tavalyi, 2023-as Motorola ThinkPhone - na az aztán durva telefon, de már bőven 200 ezer alá ment az ára!
Na de találgatások helyett a lényeget akkoris kihagytad: mennyi pénzed van rá?
A tegnap próbáltam ki egy új xiaomit kirakatban, hát eddig sem voltam vele jó véleménnyel, de ezután még jobban nem ajánlom senkinek.
Egy xiaomi motorolával szemben, ég és föld a különbség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!