Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés

Van egy rakás fos telefonom, valami Realme vagy mi.

A tárhelye 32 gb a kamerája

oda van írva hogy ai camera 1 db egy fos az is.

Ja és kétnaponta töltöm ritka használattal...

Én amugy nem szeretnék egy vagyont telefonra költeni.

A feltételek amibek meg kell, hogy feleljen: Jó kamera legalább 3, jó teljesítmény jó aksi jó operációs rendszer, ja és jó árérték arány

Nincs bajom egyik fajtával sem Iphone Samsung Xiaomi johet.

Nyílván az Apple a legjobb de ahogy mondtam nem fogok egy vagyont rá költeni.

Milyet ajánlotok?

nov. 17. 15:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
27%
iPhone 14,iPhone 15
nov. 18. 10:14
 12/16 anonim ***** válasza:
58%

“Ja és kétnaponta töltöm ritka használattal...“

- Sajnos ez teljesen normális/átlagos üzemidő egy okostelefonnál, csak a régi nyomógombos “butatelefonok” bírák 1 hétig is egyetlen feltöltéssel!

“Nyílván az Apple a legjobb”

- Nem nyilván, mert nem egyértelmű, valakinek az iOS jön be jobban, valakinek az Android!

Amúgy a Redmi Note 13 Pro-t én is ajánlom, de csak az 5G-s verziót, mert még ha az 5G-t nem is tudod kihasználni, akkoris abban legalább Snapdragon processzor van, ami a legjobb, nem pedig az a sz#r MediaTek Helio-széria!

[link]

Mindkettő van 8/256 és 12/512 gigás verzióban is (ram/tárhely), utóbbi nyilván drágább, akár 130 ezer Ft is lehet.

Gyengébb hardverrel ugyan, de a Motorola is jó márka, viszont az csakis a középkategóriában! Például a tavalyi, 2023-as Motorola ThinkPhone - na az aztán durva telefon, de már bőven 200 ezer alá ment az ára!

Na de találgatások helyett a lényeget akkoris kihagytad: mennyi pénzed van rá?

nov. 18. 15:46
 13/16 anonim ***** válasza:
... kevés.
nov. 18. 19:37
 14/16 anonim ***** válasza:
88%
Redmi note 13 pro 5g venném. Főleg azért mert snapdragonos procija van. 130-ért lehet kapni a 8/256gb-os verziót!
nov. 19. 00:18
 15/16 A kérdező kommentje:
Akkor a xiaomi note 13 pro 5g lesz köszönöm mindenkinek
nov. 19. 06:49
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

A tegnap próbáltam ki egy új xiaomit kirakatban, hát eddig sem voltam vele jó véleménnyel, de ezután még jobban nem ajánlom senkinek.

Egy xiaomi motorolával szemben, ég és föld a különbség...

nov. 20. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!