Milyen telefont vegyek?
Van egy rakás fos telefonom, valami Realme vagy mi.
A tárhelye 32 gb a kamerája
oda van írva hogy ai camera 1 db egy fos az is.
Ja és kétnaponta töltöm ritka használattal...
Én amugy nem szeretnék egy vagyont telefonra költeni.
A feltételek amibek meg kell, hogy feleljen: Jó kamera legalább 3, jó teljesítmény jó aksi jó operációs rendszer, ja és jó árérték arány
Nincs bajom egyik fajtával sem Iphone Samsung Xiaomi johet.
Nyílván az Apple a legjobb de ahogy mondtam nem fogok egy vagyont rá költeni.
Milyet ajánlotok?
Xiaomi Redmi Note 13 Pro.
Igazán kellemes készülök, korrekt középkategóriás darab.
Nagyon jó kamerával, kijelzővel, üzemidővel és piszok gyors.
Én most vettem Motorola g34-et ugyan a kamerája sza r de nekem nem is kella kamerája
Van benne sok tárhely nagy RAM android14
hipergyors és 60 ezer forint volt
Ha a kamera fontos akkor gondolom egy 10-20 ezerrel drágább motorola jó lesz...
Sajnos a samsung a jó teló, de a samsungnál amiben sok tárhely meg RAM van az drága...
Azért nagyon nem mindegy kinek mi a jó kamera.
Azért azt tudni kell hogy a kamera "jósága" egyenesen arányosan növekszik a vételárral.
Nem tudni mennyi rá a kereted, de ajánlott középkategória, elfogadható kamerával a Samsung Galaxy A35, vagy az A55.
Nyilván már az A55 kamerái is jobbak az A35-nél.
Ahol a jó kamera kezdődik, az meg a Galaxy S24FE, aztán onnan feljebb.
5
Nekem 65-73 ezer volt a Moto-m, és jó a kamerája. 12GB RAM, 256GB tárhely. 120hz es képernyő. Android 14 és még 2 évig kapok biztonsági frissítéseket. 6000mah-os aksi. 25wattos gyorstöltés. Ujjlenyomat olvasó a bekapcsoló gombon. Nem az a túl nagy tégla telefon, egy kézben is elfér mert keskenyebb mint a többi. És Jó erős processzor van benne.
Én ilyet vettem 630000 ft volt kedvezménnyel
Nekem tökéletesen megfelel.
Amugy a kamerája elég szar az tény, csak kiváncsiságból néztem, mert amugy nem érdekel a kamerája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!