Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit csináljak ha a gép nem...

Mit csináljak ha a gép nem ismeri fel a telefonomat? Sony Ericsson w302

Figyelt kérdés

de igazából ez az összes sonynál így van tapasztalatom szerint(kb. ez már a 8 vagy 9. sonym)

és egyszerűen még mindig nem tudok rájönni hogy mi baja lehet? Ha olyan kedve van érzékeli a telefont, ha épp nincs kedve akkor nem. De hát ez nem hozzáállás így. Mit tudnék tenni ez ellen? Programom,cd-m,stb. nincs a telefonhoz nem kaptam hozzá. Légyszíves segítsetek. Ha meg felismeri van hogy azt csinálja hogy nem látszik semmi megnyitom a memkártyát vagy a telefonmemóriát és nincs benne semmi. :S

2010. nov. 5. 15:13
 1/5 anonim ***** válasza:

próbáld ki ezt : [link]

töltsd le :D

2010. nov. 5. 15:36
 2/5 A kérdező kommentje:

semmi nem változott..mert amikor fel is ismerte akkor is nagy nehezen, és miután feltelepítettem semmi változás.

valaki valami hatásos módszer?

fasz kivan már a sonyval..-_-

2010. nov. 7. 22:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a GPS-emmel jártam hasonlóan. Még a használati utasításába is belevették, hogy milyen segédprogramot tegyünk fel stb. Semmi sem segített. Aztán egyszer fennfelejtettem a töltőn a gps-t, és másnap így fullra föltöltve kötöttem össze a PC-vel. Azóta már távolról is köszönnek egymásnak. Ugyanez a fényképezőgéppel, meg az MP4-el is.

2010. nov. 7. 23:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Elvégre van adat átvétel mód is.
2010. nov. 8. 14:07
 5/5 A kérdező kommentje:

3. válaszadónak: ez durva :D

4. válaszadónak: ok köszi megpróbálom

és 3. egyértelműen a tiedet is.:)

hát ha beválik valmelyik megoldás.

nagyon remélem, és köszi a válaszokat.:)

2010. nov. 8. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!