Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Okosórához milyen sim-kártya...

Okosórához milyen sim-kártya megoldás lenne a legköltséghatékonyabb lehetőleg a Yettelnél?

Figyelt kérdés
Akinek van okosórája ő hogy oldotta meg, mennyi a havidíjat fizet? Vagy érdemesebb lenne inkább feltöltőkártyás sim-kártyát belerakni?
nov. 12. 07:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Én nem szórakozok sim kártyával emiatt külön. Hozzá van csatolva a telefonomhoz, azon keresztül kapja a netet az appokhoz meg mindent amit kell és le van tudva. Telefonomon meg mindig van net kapcsolat ha nincs wifi a közelben akkor mobilnet és ennyi.

Régen vettem hozzá külön feltöltős simet, de totál felesleges így, max akkor jó ha a telefont nem viszed mindig magaddal, például ha mész futni vagy valami. De ha a telefon is nálad lesz ott a zsebedbe, táskádba tudom is én akkor hozzá kell csatolni és le van tudva. A feltöltő kártyás simel is az a gond hogy évente legalább egyszer rá kell tölteni valamennyi pénzt hogy aktív maradjon plusz szenvedhetsz évenként az adategyeztetéssel is.

nov. 12. 09:32
 2/2 A kérdező kommentje:

Idős embernek lesz aki demens, arra kell ha esetleg elmenne otthonról és nem találna haza akkor megtaláljuk.

Mondjuk azt jó lenne tudni hogy a nyomkövetés funkcióhoz kell e internet, vagy pedig sms-ben közli a pozíciót.

Ezt konkrétan nem találtam az okosóra leírásában.

nov. 12. 09:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!