Okosórához milyen sim-kártya megoldás lenne a legköltséghatékonyabb lehetőleg a Yettelnél?
Én nem szórakozok sim kártyával emiatt külön. Hozzá van csatolva a telefonomhoz, azon keresztül kapja a netet az appokhoz meg mindent amit kell és le van tudva. Telefonomon meg mindig van net kapcsolat ha nincs wifi a közelben akkor mobilnet és ennyi.
Régen vettem hozzá külön feltöltős simet, de totál felesleges így, max akkor jó ha a telefont nem viszed mindig magaddal, például ha mész futni vagy valami. De ha a telefon is nálad lesz ott a zsebedbe, táskádba tudom is én akkor hozzá kell csatolni és le van tudva. A feltöltő kártyás simel is az a gond hogy évente legalább egyszer rá kell tölteni valamennyi pénzt hogy aktív maradjon plusz szenvedhetsz évenként az adategyeztetéssel is.
Idős embernek lesz aki demens, arra kell ha esetleg elmenne otthonról és nem találna haza akkor megtaláljuk.
Mondjuk azt jó lenne tudni hogy a nyomkövetés funkcióhoz kell e internet, vagy pedig sms-ben közli a pozíciót.
Ezt konkrétan nem találtam az okosóra leírásában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!