Megéri még iphone 14et venni?
Régóta szeretném kipróbálni az iphonet, lecserélni a jelenlegi samsung telefonomat (ami tökéletes lenne, ha nem lenne ilyen iszonyatosan nehéz)
Alap 128 gb-ra gondoltam, nekem nincs szükségem ennél többre.
Abban nem igazán reménykedem, hogy a 15ös ára csökkene a közeljövőben
Szerintem simán. Még vagy 3 évig támogatott, árban egyre jobb és a 15, 16-os nem tud annyival többet, hogy megérje.
Nekem 14-es van és elégedett vagyok vele. 13 év Android után váltottam.
#15 Már egy éve is 280-ért vettem, most meg 250-ért van, Black Friday-ban meg még talán ettől is olcsóbb lesz.
Az akku két napot simán bír, ha keveset használod, akár hármat is. A kijelzővel nem tudom, mi bajod, igen, csak 60hz, de a 120hz-es kijelző csak egy túlhypeolt valami, egyáltalán nem nagy szám.
A notch tényleg nem a legjobb, de megszokható és legalább nem olyan nagy, mint a 12-esen.
Érdemes lehet használtan venni, jóval olcsóbb, mint az új. Használtan eleve olcsóbban tudod megvenni, mint újonnan és ha mégsem jön be, akár ugyanannyiért, vagy minimális veszteséggel tovább is tudod adni.
Rejoy egész jó ajánlatokat tol, ráadásul garival, de Marketplace és más használt kereskedési oldalakon is lehet jó vételeket kifogni. Több telefonom is volt már így, egyikkel sem volt gondom. A gyanúsan olcsó hirdetőkkel viszont érdemes óvatosan bánni.
Ha nem sürgős, akkor mindig érdemes várni egy kicsit. Az új modell megjelenése (azt hiszem, már bejelentették a 16-ot) és a karácsonyi akciók, ajándékok sok embert ösztönöznek vásárlásra.
Karácsony környékén sok minden előfordulhat. Az is, hogy jobb ajánlatok jönnek, meg az is, hogy minden drágább lesz/marad, mert drágán is el lehet adni. Tartsd észben a mostani árakat és nézelődj ennek tudatában, de csak akkor vásárolj, ha valami jobb ajánlat jön. Főleg karácsony után, január közepén esélyes, hogy találsz olcsóbban is, mint most. Akkor jönnek a karácsony utáni akciók és akik karácsonyra kaptak valamit, azok is próbálnak majd túladni a régebbin olcsóbban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!