Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri még iphone 14et venni?

Megéri még iphone 14et venni?

Figyelt kérdés

Régóta szeretném kipróbálni az iphonet, lecserélni a jelenlegi samsung telefonomat (ami tökéletes lenne, ha nem lenne ilyen iszonyatosan nehéz)

Alap 128 gb-ra gondoltam, nekem nincs szükségem ennél többre.

Abban nem igazán reménykedem, hogy a 15ös ára csökkene a közeljövőben

nov. 11. 14:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
27%
🤣🤣🤣
nov. 11. 15:19
 2/17 anonim válasza:
73%

Alapjáraton nem vásárolnék semmilyen iphone-t!

Túlárazott és közel sem annyira jó, mint ahogyan az sokan mondják.

200 ezer forintért már lehet olyan telefont vásárolni, ami tudásban vagy megegyezik vagy jobb egy iphone-ál.

Üdv: egy volt iphone tulajdonos.

nov. 11. 15:44
 3/17 anonim ***** válasza:
67%
2.válaszoló: néhány javaslat 200 ezer Ft környékén?
nov. 11. 15:56
 4/17 anonim ***** válasza:
43%

2-es akkor halljuk!

Írd le hogy melyik androidos telefont melyik iPhone-al állot párhuzamba!

nov. 11. 16:27
 5/17 anonim válasza:
42%

Nem szeretnék vitába keveredni itt senkivel, hogy melyik telefon márka jobb a másiknál, csak leírtam a saját véleményemet, hogy az Apple márka közel sem olyan jó, mint ahogyan az bevan harangozva.

Ettől eltekintve, az iphone-nak vannak olyan funkciói amiket Európában nem lehet elérni, csak Észak-Amerikában.

Persze mindenki olyan okostelefont vásárol magának amit szeretne.

nov. 11. 16:34
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha unalomból veszel telefont, az rég rossz.
nov. 11. 19:17
 7/17 anonim ***** válasza:

6-os vagyok, nem értem a lepontozást.

iPhone 14 méretében ott az S24, S23 így kapsából, Xiaomi 14, Pixel 8A, Pixel 9, Pixel 9 Pro.

Ha valaki izgalmakat akar, meg újat kipróbálni nem az okostelefonváltásban találja meg a számítását..

nov. 11. 19:28
 8/17 A kérdező kommentje:
Nem vásárolok unalomból hetente másik telefont...Ha egyszer Samsungot vettem, már sosem szabad másikat kipróbálni?😀
nov. 11. 19:56
 9/17 anonim ***** válasza:
28%
Hát akkor vegyél iphone 14 et ha ki akarod próbálni, ezért nem kellett volna kérdést kiírnod. Legközelebb mit fogsz kiírni? zsemlét vagy kiflit vegyek?
nov. 11. 20:00
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

Hát nem így kell hozzáállni az egyszer biztos.

Messenger, minden ugyanúgy megy rajta, de ha nem jársz utána a 2 rendszer között azért lehetnek bosszantó különbség.

Nem izgalom, változatosság kérdése ez.

nov. 11. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!