Megéri még iphone 14et venni?
Régóta szeretném kipróbálni az iphonet, lecserélni a jelenlegi samsung telefonomat (ami tökéletes lenne, ha nem lenne ilyen iszonyatosan nehéz)
Alap 128 gb-ra gondoltam, nekem nincs szükségem ennél többre.
Abban nem igazán reménykedem, hogy a 15ös ára csökkene a közeljövőben
Alapjáraton nem vásárolnék semmilyen iphone-t!
Túlárazott és közel sem annyira jó, mint ahogyan az sokan mondják.
200 ezer forintért már lehet olyan telefont vásárolni, ami tudásban vagy megegyezik vagy jobb egy iphone-ál.
Üdv: egy volt iphone tulajdonos.
2-es akkor halljuk!
Írd le hogy melyik androidos telefont melyik iPhone-al állot párhuzamba!
Nem szeretnék vitába keveredni itt senkivel, hogy melyik telefon márka jobb a másiknál, csak leírtam a saját véleményemet, hogy az Apple márka közel sem olyan jó, mint ahogyan az bevan harangozva.
Ettől eltekintve, az iphone-nak vannak olyan funkciói amiket Európában nem lehet elérni, csak Észak-Amerikában.
Persze mindenki olyan okostelefont vásárol magának amit szeretne.
6-os vagyok, nem értem a lepontozást.
iPhone 14 méretében ott az S24, S23 így kapsából, Xiaomi 14, Pixel 8A, Pixel 9, Pixel 9 Pro.
Ha valaki izgalmakat akar, meg újat kipróbálni nem az okostelefonváltásban találja meg a számítását..
Hát nem így kell hozzáállni az egyszer biztos.
Messenger, minden ugyanúgy megy rajta, de ha nem jársz utána a 2 rendszer között azért lehetnek bosszantó különbség.
Nem izgalom, változatosság kérdése ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!