Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Elfogadható telefon 30.000-ért?

Elfogadható telefon 30.000-ért?

Figyelt kérdés
Nekem a telefon nem státusz szimbólum, nem gondolom hogy egy 150.000ft-os telefontól több leszek!
nov. 10. 22:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%

attól viszont kevesebb leszel ha nem tudod a keresőt se felparaméterezni és hülyeségeket kérdezel

[link]

nov. 10. 23:01
 2/14 anonim válasza:
100%

Mi neked az elfogadható? Milyen elvárásaid vannak a készülékkel kapcsolatban? Mire használnád?

Telefonálásra, sms-re kapsz ennyiért használható készüléket, ha másra is szeretnéd használni érdemes lesz egy komolyabb telefonra beruházni, mert egy 30000-es vackot megvenni lehet csak pénzkidobás lesz

nov. 10. 23:20
 3/14 anonim válasza:
100%
Ennyiért max olyan okostelefont kapsz,ami még egyszerű böngészésre sem alkalmas…Hidd el nem azért vesznek az emberek több százezerért telefont,mert menőzni akarnak,hanem kénytelenek ennyit kifizetni egy jó telefonért,ami megbízható,illetve 5-6 éven keresztül kiszolgál minden téren:)
nov. 10. 23:23
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem van egy eladó iPhone 8-am, ami tökéletesen működik, csak maximum akksicsere kell, mert gyorsan merül már.
nov. 10. 23:25
 5/14 anonim ***** válasza:
Használtan ki lehet ennyiért fogni használhatót. Újat viszont teljességgel tök esélytelen. A kicsit is használható, kompromisszumokat igénylő telefonok olyan 50-60 körül KEZDŐDNEK, az igazán normálisan használhatóak pedig a legolcsóbb helyről is 90, de inkább 100-tól indulnak. Gondolj bele, hogy az utóbbi években mennyit drágult minden. A telefonok sem jelentenek kivételt.
nov. 10. 23:47
 6/14 anonim ***** válasza:
40 ezerért már kapsz olyan újat, ami mondhatni elfogadható, de azért manapság gyengének számít, hosszútávra lehet nem lesz jó, nem lesz elég erős, nem fogja bírni. Minimum 50-60 ezer, szerintem 60-70 körül már lehet ok telefont kapni azért, én azalatt nem vennék.
tegnapelőtt 00:49
 7/14 anonim ***** válasza:

Ha úgyse stáuszszimbólum, akkor nézz szét a használtpiacon!

Én a Samsung Galaxy A szériát javaslom, de a Motorolák se rosszak.

HardverApró, Jófogás, Vatera, stb.

tegnapelőtt 01:00
 8/14 Gál Gábor 2024 ***** válasza:

Én mostanában ástam bele magam a témába, 40 ezernél kezdődik az értelmezhető telefon.

Motorola G14 vagy Samsung A15, ezeket mondják a hozzáértők a legolcsóbb, de még vállalható telefonoknak.

tegnapelőtt 05:46
 9/14 anonim ***** válasza:
Nokia 3210
tegnapelőtt 06:58
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem se státusz szimbólum, de 200ezres telefonom van, mert ez az ami már tényleg értelmes és használható is lesz pár évig.

30 ezerért olyan telefont tudnál venni, ami tényleg kb csak hívásra jó és világítani vele a sötétben. Még a nyomógombosok többsége is ebbe az árkategóriába esik már. Ez nem okostelefon szint. Valamint 1-2 év után szinte kötelező cserélni, mert 1000 sebbtől fog vérezni, a következő 30-40 ezer forintos telefon szintén. 60-80 ezret ki kell dobni arra, hogy legyen 2 nagyon rossz minőségű telefon, amit egy harmadik hasonló kaki fog követni. És ezt tényleg 3 éven belül. Elhiszem, hogy nem státusz szimbólum, de olcsóbb egyszer venni jobbat, akár részletre, mint többször venni olyat, ami semmire nem jó.

Én is ezt tervezem használni legalább 5 évig. Majd utána jó lesz szüleimnek, vagy tartaléknak.

tegnapelőtt 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!