Milyen gombbal kell kikapcsolni a samsung A35-ös telefont?
Figyelt kérdés
komolyan nem értem,a másik,egy 6000 ft-os fölhallgatót hova lehet bedugni?nov. 10. 11:44
1/7 anonim válasza:
Az oldalán van két gomb, az alsót hosszan nyomva bejön egy menü, a kikapcsolás opciót kell választani, majd még egyszer megnyomni azt hogy kikapcsolás, ekkor kikapcsol a telefon
A fülhallgatót egy kis, kerek lyukba kellene bedugni, de ezen a telefonon úgy látom ilyen nincs már, ekkor egy Bluetoothos fülhallgatóra van szükség, amit 10000 ftért is lehet egész jókat kapni
2/7 A kérdező kommentje:
köszi és ha én vezetékes füldugót szeretnék használni?
nov. 10. 12:28
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,akkor nem fontos nélküle venni.
tudod esetleg mennyibe kerül?
nov. 10. 12:37
5/7 A kérdező kommentje:
meg a blutuxal hamarabb lemerül a telefon ha jó tudom, ez miért jó a fiataloknak?
nov. 10. 12:39
7/7 anonim válasza:
Nem merül mostmár jobban, konkrétan nincs fogyasztása úgy tudom, vagy legalábbis elhanyagolható
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!