Iphone 13 pro 1 hónap alatt 2%-ot romlott az akksi állapota. Napi átlag 7 óra képernyőidő. Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
1 hónapja vettem egy iphone 13 pro-t 100%-os akksival, azóta 2%-ot romlott az akksi állapota. Naponta kb 7 vagy akár 8 óra képernyőidőt használtam, ami szerintem azért elég sok de ilyen használatnál szerintetek normális ha ennyit romlik egy hónap alatt vagy bírnia kéne?jan. 27. 12:27
2/5 anonim válasza:
Mivel ezeket a telefonokat rég nem gyártják ezért feltételezem hogy használtan vetted. Ergo senkinek fogalma nincs arról hogy milyen akksi van a telefonban. Valszeg valami utángyártott. Vagy csak simán a gyári akksi elektronikáját kinullázták ezért mutat 100%-ot.
Mivel komolyan használod is a telefont, ezért simán hihető hogy egy utángyártott akksi ennyit romlik ennyi használat mellett.
3/5 anonim válasza:
Egyrészt egészségtelenül rohadt sokat használod, másrészt gondolom használt egy ki tudja milyen aksival. Ha meg nem használt valami csoda folytán, akkor egy ezer éve raktárban porosodó, elöregedett aksis telefont vettél. Harmadrészt meg ne nézegesd az aksi százalékot, a világon semmi értelme nincs. Ilyen használat mellett amúgy is max 2 év alatt kinyírod, de talán még annyi sem.
4/5 anonim válasza:
Nekem 1 év alatt ment le a 15 pro max aksija 87%-ra és én is egész nap használom, munka miatt is mert szükséges hozzá meg mert számítógép/laptop helyett is a telefont használom mindenre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!