Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen márkájú mobiltelefonjai...

Milyen márkájú mobiltelefonjaid voltak eddig? Melyikkel voltál a legjobban megelégedve, és melyikkel a legkevésbé?

Figyelt kérdés

nov. 9. 08:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%

nekem nem okosbol volt nokia ,

okosbol volt zte,samsung,lenovo,Nokia motorola.Microsoft

ami nem jött be az ZTE,Microsoft,

ami bejött igazán az Motorola,

nov. 9. 14:34
 12/19 anonim ***** válasza:
52%

Nokia 2700 classic

Samsung Galaxy Ace

Sony Xperia M2

LG G Flex 2

Xiaomi Mi8

Xiaomi Mi9

Realme GT Master Edition

iPhone 13 Pro

Samsung Galaxy S24 Ultra

Azt hiszem nem hagytam ki semmit.

Lehet, hogy a nosztalgia beszél belőlem, de eddig az LG-m szerettem a legjobban. Kiugróan rossz nem volt.

nov. 9. 18:10
 13/19 anonim ***** válasza:
51%

Az első egy Panasonic G450 volt 1998-ban. Nem grafikius, hanem karakteres kijelző, de legalább sms-t tudott küldeni-fogadni. Az akkori ős telefonok nem mind tudták még ezt sem.

Aztán volt mindenféle.

Motorola D620

Siemens M35,

Siemens M65 kettő is volt, mert messze nem volt annyira strapabíró, amennyire annak mondták. Ez volt az első kamerás mobilom. Kaputelefon minőségű videófelvételi képességgel (jót röhögtem, amikor már vagy fél éve megvolt, és bejelentette az Apple, hogy az első generációs Iphone a szoftverfrissítés után már nem csak fényképezni, hanem videót felvenni is tud, és lehet vele szöveget kijelölni, másolni. Ez a gombos szar ezeket alapból tudta)

Nokia 3210, 3310, 3410 - ez utóbbi ma is megvan, működik, vésztartalék telefon.

Nokia 5210, 6210

HTC Touch Pro 2 Windowsos próbálkozás, nem tetszett, eladtam ameddig még lehetett

Samsung B2710, B2100

Végül Galaxy S7 Active 2019-2024, A jelenlegi Galaxy S20+

nov. 10. 00:11
 14/19 anonim ***** válasza:
48%
Xiaomi Redmi Note-ok voltak sok (3, 5, 10, 12, mind Pro), de a MIUI szarságait meguntam, most Pixel 8 Pro-val vígan elvagyok, nem vágyom vissza. Persze nem egy árkategória, de szerintem hasonló árú Xiaomi-val ugyanúgy nem lennék megelégedve
nov. 10. 06:33
 15/19 anonim ***** válasza:
52%

Elősször gyerekkoromba Sony telefonjaim voltak Xperia E, E1 illetve M5, az első kettő borzalmasan lassú volt, az M5 meg vízálló létére félévesen kapásból beázott amikor beleejtettem a fürdőkádba... Soha többet Sony.

Utána volt 1 évig használt BlackBerrym azzal elégedett voltam de semmi extra, azt cseréltem le egy Xiaomi MI 8 Lite-ra azt 2 évig használtam nem volt rossz de jó se... Majd vettem egy P30-at azt használtam 4 évig, imádtam zseniális telefon volt minden szempontból csak ugye a fránya elavulás és a szoftver támogatás hiánya (köszi Trump) ezt váltottam le egy Iphone 15-re ami hát nem rossz de hogy őszinte legyek EMUI-ba kevesebb buggal találkoztam 4 év alatt mint az IOS 18-ba 4 hónap alatt xD De ettől függetlenül az Iphone 15 is jó telefon, szeretem.

nov. 10. 09:41
 16/19 anonim ***** válasza:
52%

5-ös vagyok, Xperia M nekem is volt csak mindig elfelejtem.

Pedig első komolyabbnak mondható androidos telefonom volt, azért egy Pocket Neo-hoz képest felüdülés volt.

Illetve pár hónap erejéig iPhone 11-t is használtam.

nov. 10. 09:45
 17/19 anonim ***** válasza:
56%

Sorrendben:

Nokia

Siemens

Sony-Ericsson

Samsung

Huawei

iPhone

nov. 15. 08:38
 18/19 anonim ***** válasza:
55%
Az 59 %-os büdösbarom mindenkit lepontoz, pedig erre a kérdésre nincs rossz válasz, mindenki felsorolta hogy milyen telefonja volt.
nov. 15. 13:25
 19/19 Havasi Csongor válasza:
56%
Az utóbbi időben mindig Samsung telefont vásárolok, mindig a legújabbat és tökéltesen beválik. Rengeteg csatlkoztatható eszköz van hozzá, és mindig jól működik.
nov. 15. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!