Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen márkájú mobiltelefonjai...

Milyen márkájú mobiltelefonjaid voltak eddig? Melyikkel voltál a legjobban megelégedve, és melyikkel a legkevésbé?

Figyelt kérdés

nov. 9. 08:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
68%

A régi hagyományos mobiltelefonok közül volt Motorola, Nokia és Siemens.

Okostelefonból egy Nokia volt az első, még a Symbianos, utána egy HTC jött Androiddal, ezzel elég is volt a hulladékokból, azóta csak Apple, egyértelműen ez a nyerő.

nov. 9. 08:58
 2/19 anonim ***** válasza:
72%
Nálam is az iPhone-ok váltak be a legjobban.
nov. 9. 09:01
 3/19 anonim ***** válasza:
61%

Hagyományos: w880i

Hulladék: Motorola v360v

Okos: huawei p30

Hulladék: nokia 5230, alcatel ot995

nov. 9. 09:38
 4/19 anonim ***** válasza:
39%

Samsung galaxy s7 edge

Már iPhone van

nov. 9. 10:00
 5/19 anonim ***** válasza:
62%

LG/Google: Nexus 5X

Sony: XZ1 Compact

Samsung: Pocket neo, J5 2017

Apple: SE2020, 15 Pro.

Apple vált be eddig a legjobban, tetszik az ökoszisztéma és idővel szeretném kiterjeszteni több Apple eszközre.

nov. 9. 10:09
 6/19 anonim ***** válasza:
52%
Sok telefonom volt már, a nem okosból Nokia, Siemens, Sony Ericsson, Sagem, legjobban a Nokiákat szerettem. Okosból noname, Nokia, Huawei és Samsung, a kedvencem a Huawei volt.
nov. 9. 10:51
 7/19 anonim ***** válasza:
28%
Felesleges kérdés, telefon kérdésben mindig egy bizonyos csoport ugrik hozzászólni. Ez olyan mint az autók között a Suzuki ebben az országban: Ha jót írsz róla csóró vagy. Telefon kérdésben akinek nem az alma lesz az utolsó szava az proli,és le lesz pontozva.
nov. 9. 11:02
 8/19 anonim ***** válasza:
64%
Nokia 3410 volt az első. Utána volt egy Sagem My V55. Ezután sokféle volt, nem emlékszem a pontos márkákra, de volt sok Sony Ericson többször, Samsung, Huawei és most Xiaomi redmi note pro10 van.
nov. 9. 11:29
 9/19 anonim ***** válasza:
29%

Panasonic volt az első:D - funkcionálisan jó volt, meg klassz volt, hogy egyáltalán kaptam, de a külső kialakítása miatt nem nőtt soha a szívemhez.

Samsungból volt talán a legtöbb: egy még sima nyomógombos (az volt a kedvencem), egy kitolhatós, azt a kialakítást nagyon szerettem és most van a 3. érintőképernyős. Szeretem, elégedett vagyok vele minden szempontból.

LG is több volt: két lehajtható, azt a kialakítást is nagyon szerettem, és ilyen volt az első Dual Simes, ami nekem a munka miatt fontos volt.

nov. 9. 13:01
 10/19 anonim ***** válasza:
53%

Nem okos :

Nokia 3210, Siemens c45, szétnyitható Samsung, Sony. Mindet szerettem igazából. A Sony volt a kedvencem és a legszebb is. A Nokia legstrapabíróbb. A Samsung a legmodernebb.

Okos :

Xiaomi Mi A1, Mi A2, Redmi Note 13 Pro

Samsung A54, Galaxy Fame

iPhone Se 2022, 11, 14

A kedvencem az okostelók közül a Redmi Note 13 Pro. A leggyalázatosabb mobilom valaha a Samsung Galaxy Fame volt, de az iPhone Se széria sem kutya. Egyébként a többi iPhone-ért sem voltam oda.

nov. 9. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!