Milyen márkájú mobiltelefonjaid voltak eddig? Melyikkel voltál a legjobban megelégedve, és melyikkel a legkevésbé?
A régi hagyományos mobiltelefonok közül volt Motorola, Nokia és Siemens.
Okostelefonból egy Nokia volt az első, még a Symbianos, utána egy HTC jött Androiddal, ezzel elég is volt a hulladékokból, azóta csak Apple, egyértelműen ez a nyerő.
Hagyományos: w880i
Hulladék: Motorola v360v
Okos: huawei p30
Hulladék: nokia 5230, alcatel ot995
LG/Google: Nexus 5X
Sony: XZ1 Compact
Samsung: Pocket neo, J5 2017
Apple: SE2020, 15 Pro.
Apple vált be eddig a legjobban, tetszik az ökoszisztéma és idővel szeretném kiterjeszteni több Apple eszközre.
Panasonic volt az első:D - funkcionálisan jó volt, meg klassz volt, hogy egyáltalán kaptam, de a külső kialakítása miatt nem nőtt soha a szívemhez.
Samsungból volt talán a legtöbb: egy még sima nyomógombos (az volt a kedvencem), egy kitolhatós, azt a kialakítást nagyon szerettem és most van a 3. érintőképernyős. Szeretem, elégedett vagyok vele minden szempontból.
LG is több volt: két lehajtható, azt a kialakítást is nagyon szerettem, és ilyen volt az első Dual Simes, ami nekem a munka miatt fontos volt.
Nem okos :
Nokia 3210, Siemens c45, szétnyitható Samsung, Sony. Mindet szerettem igazából. A Sony volt a kedvencem és a legszebb is. A Nokia legstrapabíróbb. A Samsung a legmodernebb.
Okos :
Xiaomi Mi A1, Mi A2, Redmi Note 13 Pro
Samsung A54, Galaxy Fame
iPhone Se 2022, 11, 14
A kedvencem az okostelók közül a Redmi Note 13 Pro. A leggyalázatosabb mobilom valaha a Samsung Galaxy Fame volt, de az iPhone Se széria sem kutya. Egyébként a többi iPhone-ért sem voltam oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!