Most hozta a postás az új iphone 4-emet, itt van végre a kezemben, mit csináljak vele először?
2010. nov. 5. 12:10
2/9 anonim válasza:
Vagy játssz flash játékokkal a neten.
3/9 anonim válasza:
Most tényleg tanácstalan vagy (akkor mi a fenének neked ez a telefon, megvetted, mert divatos?) vagy csak dicsekedni akarsz?
Én két hónapja vettem az Omnia II-met, de előtte jópár fórumot megjártam, hogy megismerjem pl. a hozzá való programokat, beállításokat; és 2 napig le sem akartam tenni a kezemből, nemhogy félretegyem és itt kérjek segítséget. :)
4/9 anonim válasza:
Hát barátom neked tuti nincs iPhone-od. Ilyen hülyeségeket meg minek linkelsz be. Ja persze postás hozta. Téged meg a gólya nem? Ha meg tényleg iPhone-od van akkor csak gyarapítod az iPhone-sok amúgy sem túl intelligens bandáját.
5/9 anonim válasza:
ha tényleg van és nem tudsz vele mit kezdeni hülye vagy ha csak kamuzól még nagyobb hülye
6/9 anonim válasza:
és hívd fel anyádat köszönd meg neki
7/9 anonim válasza:
én nem értek az iPhone-hoz, de talán rakj bele micro-simet(ha jól tudom az kell bele) aztán kapcsold be, dugd rá a gépre, és rakj rá pár cuccot:)
Sok sikert!
9/9 anonim válasza:
Te csóró vegyél magadnak,mint én :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!