Iphonet fogom tudni kezelni, ha még sose volt a kezemben? Hogyan kell megnézni valamit?
egy ismerősömnek iphoneja van és megvan neki valakinek a száma,amit szeretnék megtudni és gondoltam kölcsönkérem az iphonet hogy azt mondjam felhívok valakit,mert az enyémen nincs pénz és addig gyorsan kinézem a számot...
Ezt hogy kell? Még sose volt iphone a kezemben... lécci valaki segítsen egy picit :$
Előszőr is fel kell oldanod. Megnyomod a legtetején a gombot, akkor megjelenik a képernyő. Elhúzod a képernyő alján lévő nyilat, így feloldod a billentyűzárat. Meg fog jelenni a főmenü. Keress egy olyan programot, hogy "iPod". Ennek egy narancssárga logója van. Ha nem találod, akkor lehet, hogy másik oldalon van. Oldalt úgy válthatsz, hogy a kezeddel balról jobbra, vagy jobbról balra elhúzod a képernyőt. Ha megvan az iPod akkor rámész, és megkeresed a számot.
Bár szerintem egyszerűbb lenne megkérdezni a barátodtól, hogy mi a szám címe. Nem?
nem ipod!! :D az van nekem is..
iphone telefon és egy telefonszámot szeretnék megtudni :P
de azért köszi:D
tom h nem ipod...mind1
kül ha meg van ipod touch-od akk nem stresszelnél ezen mert tod mien egyszerü a kezelése :D
Az elsőn jóót vidultam...:D
Megcsinálod amit a zenekeresős gyerek mondott,csak egy contact nevű mappát keresel...egy ilyen kis füzet az ikonja.
Aztán tyíí tyúú húzogatod fel le,hogy megkeresd akit akarsz,rányomsz és mutatja is a számot.Majd megnyomod a középső gombot és kiléptél belőle:D
jaj:D Első vagyok. Most értettem meg, hogy valakinek a száma, az egy telefonszám, nem pedig egy zene:D
bocsi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!