Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Másfél éves iPhone 14 Plus...

Másfél éves iPhone 14 Plus 95% akku jónak számít?

Figyelt kérdés
nov. 6. 14:22
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Igen, jónak számít! Az Apple által hivatalosan ki adott közleménye alapján 80%-ig jónak számít az akkumlátor! Hivatalos szervízek is csak 80%-alatt cserélnek garanciában akksit, 1 éven belül. De egyébként olvastam olyat hogy 78%-on is ki bírt egy napot, egy töltéssel a telefon. Szóval akkor kell aksit cserélni minden képpen, ha már egy napon belül kettőnél vagy 2 alaklomnál többször kell tölteni a telefont. De amíg egy töltéssel ki bír legalább egy napot, vagyis 24 órát. Addig felesleges aksit cserélni. Egyébként nekem is van egy 22 hónapos iPhone 14 plus-om ami meg még mindig 98%-os kapacítású.
nov. 6. 14:29
 2/4 anonim ***** válasza:
25%
Ez az ájfonosoknál egy új fóbia? Hány % az akksi ? XD
nov. 6. 19:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Semmit nem számít az akku %, teljesen véletlen és megbízhatatlan becsült összeg. Az apple azért tette bele a funkciót mert akkor megijednek az iphone userek és egyből szaladnak a szervízbe amikor 85%-ot látnak.

Sok ilyen teszt van a youtubeon ami modellek akkumulátorát összeméri, előfordult már hogy a 80%-os akksi jobb képernyőídőt hozott mint a 90%-os

nov. 6. 20:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem sima iPhone14 van, most 11 hónapos és még mindig 100%.

Az tuti, hogy hamarabb fogom lecserélni, minthogy tönkre menjen az akku. Mert ha így folytatja, akkor 5 évesen, mikor már nem lesz rá friss iOS, akkor is 85% körül lesz az akku állapot.

A korábbi telefonomat 4 évig használtam és még akkor is két napot bírt az akku benne (új korában hármat bírt)

nov. 7. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!