Vannak olyan technológiai újítások amik csak androidos telefonoknál érhetőek el. Összességében viszont a jó szoftveres háttér és a támogatás ami miatt megérheti iphone-t venni.
Az mondjuk felháborútó szerintem hogy a sima iphone 6 ennyi pénzért csak 60 herzes kijelzőt kapott.
Nem véletlenül ők a piacvezetők, nincs még egy gyártónak sem hasonló ökoszisztémája.
De ha önálló eszközként veszed az iPhone-t akkor is piszok jó, csak nyilván a Pro modellt érdemes.
#6.
Arra hatalmas szükség van manapság, amikor simán hálózatra tudod a nyomtatót kötni és mehet a hálózati nyomtatás.(és nem kell hozzá semmi extra dolog, az ethernet ott figyel a nyomtatók többségén)
Ahogy az ember 1%-a fog kábelek fájlt másolni, kalózt szoftver használni 2024 végén. Van egy geek réteg, akinek android kell, de elenyésző.
Samba IOS-en is elérhető, VPN azon is megy, RDP-re IOS-en keresztül is van lehetőség.(csak, hogy én is mondjak nagy/nagynak tűnő dolgokat, amiket meg lehet)
Mit jelent a minőség? Ha az anyaghasználatot és az összeszerelés minőségét, akkor én úgy gondolom, hogy igen, elég jók.
Ha a szoftvert, akkor ott már akadnak gondok, de vegyük le a 3rd party app-okat, ugyanis azokért nem felel a gyártó, és így a gyári alkalmazások már egészen szépen teljesítenek és bizonyos területeken messze nagyobb kompatibilitást biztosítanak, mint egy Android rendszer. Ott is megoldható, de sokszor csak (pici) pénzért.
Vicc ez a kis 8-aska.
Apple iPhone 16 Pro Max kb. 600 ezer.
Samsung Galaxy Z Fold 6 Dual SIM 5G kb. 800 ezer.
Na szerinted nekem melyik van? Te kis csóró. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!