Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez jó telefon lehet 3-4 évig?

Ez jó telefon lehet 3-4 évig?

Figyelt kérdés

Xiaomi redmi note 13 pro 5g

Alapfelhasználásra kellene de az sem baj ha jó a kamerája és gyors a rendszer.

Most 130 körül mozog az ára de lehet jövő év elején olcsóbb lesz. Jó vétel lehet?

Mit gondoltok? Köszi. :)

nov. 2. 20:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
minőségben nem
nov. 3. 01:10
 12/15 A kérdező kommentje:

Hát jó tudom hogy kínai... De volt már androidos olcsó nokiám azzal se volt gond. Meg volt motorolám az is bírta szoval akkor ez ilyen.

Samsung meg rohadtul túl van árazva...

nov. 3. 01:12
 13/15 anonim ***** válasza:

"1 évig se

A xiaomik hamar elbaxódnak"

Ez ritka nagy baromság. 2 db lassan 7 éves Mi A1 van itthon. Még akksi csere sem kellett, nemhogy szervíz. Én a Mi A2-t 4 évig használtam, utána lecseréltem a Redmi Note 13 Pro-ra. De csak azért, mert újdonságra vágytam, nem azért, mert tönkrement vagy ilyesmi. Nagyon sok ismerősöm használja évek óta megelégedéssel. Tudom, hogy nagy divat szídni a kínaiakat, de nem mindenki hajlandó 3-500 ezerért telót venni menőzésből. Teljesen kiszolgálja ez a telefon is az átlagos user igényeit.

nov. 3. 07:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyébként a Pro valóban jobb teljesítményt nyújt, mint a sima. Más többek között a proci.
nov. 3. 07:54
 15/15 anonim ***** válasza:
a huawei p30am még most is működik.... 7 évesen fél napot bír az akksija
nov. 3. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!