Ez jó telefon lehet 3-4 évig?
Figyelt kérdés
Xiaomi redmi note 13 pro 5g
Alapfelhasználásra kellene de az sem baj ha jó a kamerája és gyors a rendszer.
Most 130 körül mozog az ára de lehet jövő év elején olcsóbb lesz. Jó vétel lehet?
Mit gondoltok? Köszi. :)
tegnapelőtt 20:04
1/15 anonim válasza:
1 évig se
A xiaomik hamar elbaxódnak
2/15 A kérdező kommentje:
Érdekes mert több ismerősömnek is redmi-je van és azt mondják semmi gond nincs velük.
tegnapelőtt 22:05
4/15 anonim válasza:
Elmúlt 5 évben Xiaomi-t használok, igaz akkori csúcskategóriát. Mi 9-et újonnan vettem, több mint 3 évig teljesen jó volt.
5/15 A kérdező kommentje:
Utána elfáradnak vagy mi bajuk lesz utolsó?
tegnapelőtt 22:27
6/15 anonim válasza:
Számomra az akku volt már gyenge. Az Mi 9-ben alapból egy kisebbet raktak, így intenzívebb használat mellett, 3 év után már nem volt kielégítő az igényeimnek.
Alapvetően semmi problémám nem volt vele.
7/15 anonim válasza:
Persze, simán, hardveresen megvan hozzá a képessége, szoftveresen pedig az Android 13 is jó lesz még néhány évig, de lehet, hogy közben jön rá frissítés, és akkor a támogatás is tovább megvan! Bár révén, hogy a Chrome böngésző és a Play áruház központilag frissülnek, alapfelhasználásra akár még tovább is!
8/15 A kérdező kommentje:
3 főverziót kap úgy olvastam szoval szerintem pár évig jó lehet. Én kb 3 évre tervezek egy új telóval. Ez a xiaomi tudásban és árban is korrekt ezért gondoltam ezt. Igaz most egy samsung A52s van ami még mindig egész jó de már nem kap frissítést az android 14 az utolsó rá. Megnéztem az Mi 9-et az egy 2019-es xiaomi és egész korrekt volt akkoriban. Jó véleményeket írtak rá az árukeresőn. Köszi a válaszokat! Ha valakinek van xiaomi redmije szivesen fogadom a tapasztalatokat. Nekem még nem volt xiaomi telefonom azért gondoltam hogy most azt kellene kipróbálni.
tegnap 01:03
9/15 anonim válasza:
3-as vagyok....
kezdtem 1 mi11t-vel....
fél év után megadta magát az akksi.... beadtam garanciába majd közölték hogy hiánycikk, sima 11-est tudnak adni.... na az is bírt egy fél évet kb....
10/15 A kérdező kommentje:
Érdekes. De sztem bármelyikkel járhat így az ember. De ezek a pro kiadások amúgy is jobbak.
tegnap 01:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!