Mostanában az interneten azt látom, hogy egy csomó helyen akciós a 128 GB-os iPhone 14 pro max. Lehet tudni, hogy ez az akció meddig lesz érvényes? Esetleg marad az akciós ár?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy mennyi igazságtartalma lehet annak a tézisnek, miszerint akciós áron árulják a telefont, miközben az olcsóbb lett és ez az “eredeti” ár. Megmarad-e 500 Ft körül vagy visszamegy 6-700-ra?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2023. febr. 27. 16:41
1/7 anonim válasza:
Az "eredezi" ár ennek a töredéke.
4/7 anonim válasza:
"Megmarad-e 500 Ft körül vagy visszamegy 6-700-ra?"
ha veszel egyet nekem, adok érte 3.000.- forintot , így te is jól jársz.
;)
5/7 anonim válasza:
kevés a 128 GB , inkább kiárusítják.
6/7 anonim válasza:
iStyle-os dolgozótól hallottam, hogy drasztikusan megnőttek az iPhone 14 Pro és Pro Max eladások, mióta akciós és van 50.000 bónusz kedvezmény, ha beszámíttatod az előző készüléked. (plusz mostmár van konstans készlet belőle, ez is hozzátesz a dologhoz) Szerintem vissza fog menni a magasabb árra, legalább is szeptemberig biztos.
7/7 anonim válasza:
jah en is akkor vettem amikor akcios volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!