Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudok letölteni egy...

Hogyan tudok letölteni egy alkalmazást Play Áruház nélkül?

Figyelt kérdés
nov. 1. 17:05
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 A kérdező kommentje:
Még egy emulátort is letöltöttem, és azon se lehet telepíteni.
nov. 2. 18:09
 52/69 anonim ***** válasza:

Hát, itt már tényleg az lesz a gond, hogy nem támogatottak ezek az android verziók.

Nekem is van egy 10+éves HTC-m ami ha bekapcsolom működik, de max. telefonálni tudok vele mert semmi egyéb nem működik rajta ami régen igen.

nov. 2. 20:59
 53/69 anonim ***** válasza:
Az APK Pure működik Android 5-ön
nov. 2. 21:47
 54/69 A kérdező kommentje:
Nekem is működik, ellenben még ha le is tudok tölteni és telepíteni valamit, ami jó android 5-re, akkor is kiírja, amit az 50-es hozzászólásban közöltem.
nov. 2. 22:44
 55/69 anonim ***** válasza:
Van amelyik alkalmazás működik, bam amelyik nem.
nov. 3. 08:30
 56/69 A kérdező kommentje:
Már többet is sikerült letöltenem, de eddig egyik se működik rendesen. Van egy olyan érzésem, hogy nektek sem, csak nem tudtok róla.
nov. 4. 21:19
 57/69 A kérdező kommentje:

Ha működésnek nevezzük, hogy használhatatlan appokat lehet vele letölteni, akkor nekem is működik.

nov. 4. 21:19
 58/69 anonim ***** válasza:

Te ezer éves telefonokra próbálsz appokat letölteni. Persze, hogy neked nem fog menni.

Míg ugye a válaszolók valószínűleg 1-2 éves telefonokon próbálják. Persze, hogy nekik megy minden.

nov. 4. 22:49
 59/69 anonim ***** válasza:

Android 5-ös telefonon van, ami működik és van ami nem.

Függetlenül attól, hogy az ApkPure engedi letölteni, attól még nem biztos, hogy a készüléked kompatibilis vele.

Esetleg egy régebbi verziót megpróbálhatsz (ApkPure-n a "verzióelőzmények" alatt találod egy-egy alkalmazás régebbi verzióit.)

nov. 5. 00:06
 60/69 A kérdező kommentje:

Kizárólag olyan alkalmazásokra mondom, hogy nem sikerül rendesen használni, amik a leírás szerint jók Android 5-re. És az telefonom is Android 5-ös.

nov. 5. 17:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!