Hogyan tudok letölteni egy alkalmazást Play Áruház nélkül?
Az ilyeneket részletezhetted volna.
Milyen telefon amúgy?
Szerintem iPhone-on keresi a Play áruházat :D
Amilyen hülye, ki is nézem belőle...
Mert még mindig nem árultad el a problémát csak annyit, hogy a gyk-ra nem tudsz telefonról feljön. De ha itt írsz, akkor gondolom van más eszköz amiről tudsz netezni. Tehát csak meg tudod onnan nyitni a linkeket.
Odáig eljutottál már, hogy megnézd milyen formátumú a fájl amit letöltöttél? Mert eddig csak azt mondtad, hogy használhatatlan. De hogy miért azt nem. Így azért elég nehéz bármi értelmeset válaszolni neked.
Mondjuk ha leírtad volna a problémádat már az elején, lehet, hogy tudtuk volna segíteni.
El lett mondva a megoldás, de ha odáig nem jutsz el magadtól, hogy letöltesz egy apk-t, akkor nem lehet rajtad segíteni...
"Mert eddig csak azt mondtad, hogy használhatatlan. De hogy miért azt nem."
Nem is hinném, hogy sok értelme lenne. Eddig is minden utasításotokat követtem és nem jutottam sehova. Szóval van olyan érzésem, hogy bármit is mondtok a továbbiakban, csak egyik problémáról bukdácsolnék a másikra. Választ szeretnék, nem pedig kicserélni az egyik problémát egy másikra.
"El lett mondva a megoldás, de ha odáig nem jutsz el magadtól, hogy letöltesz egy apk-t, akkor nem lehet rajtad segíteni..."
Már rég eljutottam, csak el kellett volna olvasnod.
Akkor mégis milyen segítséget vársz? Mire kéne válaszolni?
Az alap kérdésedre megkaptad a választ. Utána mi a következő gond? Mert ha nem mondasz semmit nem lehet segíteni.
Milyen utasításokat követtél? Hogy kerültél egyik problémáról a másikra? Mik voltak ezek a problémák?
Ha úgy érzed nem tudnak segíteni akkor miért tettél fel még egy kérdést?
"Akkor mégis milyen segítséget vársz?"
Talán valami egyszerű, univerzális választ, ami nem csak abban az esetben használható, ha egy végtelen hosszú lista mindegyik pontjának megfelel a telefonod és annak beállításai?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!