Hogyan tudok letölteni egy alkalmazást Play Áruház nélkül?
Azt se tudjuk mi a baj.
Eddig csak szeretnél volna infót, hogy honnan lehet appokat letölteni a google play-en kívül. Arra kaptál választ.
Utána kezdődött a vergődésed. De hogy miért, azt nem tudom.
Tehát, ha volnál oly kedves, összefoglalnád mi is a KONKRÉT problémád, és eddig MIT PRÓBÁLTÁL?
"Eddig csak szeretnél volna infót, hogy honnan lehet appokat letölteni a google play-en kívül."
És nem is kaptam erre választ. Egyik helyről se lehet letölteni, amit mondtatok.
Akkor valamit tényleg nem jól csinálsz. Én simán tudtam letölteni onnan apk-t pc-re is telefonra is. Mondjuk telefonon sok mindent ezzel nem tudok kezdeni, mert iPhone-om, de csak miattad megnéztem, hogy működiknek-e az oldalak.
Mi történik amikor le akarsz onnan tölteni?
"Egyik helyről se lehet letölteni, amit mondtatok"
De. Az összesről mindenki tud letölteni. Ha nem részletezed, mik a problmák, mik a hibaüzenetek, akkor ennyike a történet... És pontosan mik a hibák, nemcsak annyi, hogy "hööö.... nem jó, mér nem jó"
Hol próbálod megnyitni?
De ha logikusan végiggondolod: ha az apkpore apk-t töltöd le és telepíted, akkor nem kell a böngészőből megnyitni, hanem lesz hozzá egy követelen elérésed kb. mintha a google play-t nyitnád meg.
Ha meg egy adott app-ot töltesz le és telepíted akkor meg azt tudod használni a telefonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!