Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudok letölteni egy...

Hogyan tudok letölteni egy alkalmazást Play Áruház nélkül?

Figyelt kérdés
nov. 1. 17:05
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 A kérdező kommentje:
Ha nincs ilyen, akkor mondjátok ezt. Eddig is tudtam, hogy a programozók alkalmatlanok a feladatuk elvégzésére, nem érne váratlanul.
nov. 1. 22:10
 22/69 anonim ***** válasza:
100%

Azt se tudjuk mi a baj.

Eddig csak szeretnél volna infót, hogy honnan lehet appokat letölteni a google play-en kívül. Arra kaptál választ.

Utána kezdődött a vergődésed. De hogy miért, azt nem tudom.

Tehát, ha volnál oly kedves, összefoglalnád mi is a KONKRÉT problémád, és eddig MIT PRÓBÁLTÁL?

nov. 1. 22:14
 23/69 A kérdező kommentje:

"Eddig csak szeretnél volna infót, hogy honnan lehet appokat letölteni a google play-en kívül."

És nem is kaptam erre választ. Egyik helyről se lehet letölteni, amit mondtatok.

nov. 1. 22:17
 24/69 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán milyen készüléked van? Vagy legalább milyen színű? Ha te magad sem tudsz semmi infót adni, akkor nyilván nem fogsz kapni hasznos válaszokat.
nov. 1. 22:18
 25/69 anonim ***** válasza:
100%

Akkor valamit tényleg nem jól csinálsz. Én simán tudtam letölteni onnan apk-t pc-re is telefonra is. Mondjuk telefonon sok mindent ezzel nem tudok kezdeni, mert iPhone-om, de csak miattad megnéztem, hogy működiknek-e az oldalak.

Mi történik amikor le akarsz onnan tölteni?

nov. 1. 22:20
 26/69 anonim ***** válasza:
100%

"Egyik helyről se lehet letölteni, amit mondtatok"

De. Az összesről mindenki tud letölteni. Ha nem részletezed, mik a problmák, mik a hibaüzenetek, akkor ennyike a történet... És pontosan mik a hibák, nemcsak annyi, hogy "hööö.... nem jó, mér nem jó"

nov. 1. 22:21
 27/69 A kérdező kommentje:
És ha részletezem a hibát, akkor kapok végre HELYES választ, vagy csak valami tippet kapok, ami ismét nem lesz jó semmire?
nov. 2. 08:34
 28/69 anonim ***** válasza:
Jelentettem a válaszaid, mivel csak kötözködni jársz ide.
nov. 2. 08:36
 29/69 A kérdező kommentje:
Amúgy eddig azt se sikerült közölnötök, hogy az alkalmazás apk fájlját kell-e letölteni vagy az apkpore apk fájlját, de mindkettőt letöltöttem, és egyiket se lehet megnyitni. Ebből is látszik, hogy szóról szóre elvégzek mindent, amit mondtok, de amit mondtok nem jó semmire.
nov. 2. 08:45
 30/69 anonim ***** válasza:
100%

Hol próbálod megnyitni?

De ha logikusan végiggondolod: ha az apkpore apk-t töltöd le és telepíted, akkor nem kell a böngészőből megnyitni, hanem lesz hozzá egy követelen elérésed kb. mintha a google play-t nyitnád meg.

Ha meg egy adott app-ot töltesz le és telepíted akkor meg azt tudod használni a telefonon.

nov. 2. 09:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!