Facebook másodlagos profil? Mi ez ez valójában?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kb 2 éve, feldobta a Facebook, hogy tudok csinálni valami másodlagos profilt, amin egy nickname szerű név van nekem megadva. Szóval van a “fő” profilom, meg ez a másik. Ez a másik ez micsoda is tulajdonképpen? Nem tudom eltüntetni vagy kitörölni ki lehet egyáltalán? Nem fog az egész profilom kitörlődni?
okt. 30. 02:22
1/3 anonim válasza:
Valami kamuba futhattál bele, hisz a meta nagyban küzd a botok és kamuprofiloknellen
2/3 anonim válasza:
Van ilyen valami új, de pontos infót nem tudok róla mert töröltem nemrég magam fb-ről. De igen lehet másodlagos profilt létrehozni..
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ki lehet-e törölni, de maga a Meta is írja, hogy ha nem akar az ember valós névvel, valós profillal szerepelni csoportokban, hozzászólásokban, akkor erre lehet használni az alprofilt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!