A Facebookon miért nem tudom megadni a másodlagos email címemet?
Már idegbajt kapok. :P
Hiába szétolvastam magam a Facebookon a súgó oldalt, de nem jutottam előre. Nekem más az adatbeállítások mert az a buta Meta menü vagy micsoda jön elő és azalatt nincs a "Kapcsolat" amire tudnék kattintani.
Azért is kell a másodlagos email cím, mert amivel belépek, annak elfelejtettem a jelszavát, nem tudok belépni az email fiókomba, de a Facera betudok, ezért adnék meg egy másik fiókot.
Linkeltem képet hogy milyen az adatbeállításom. Nézzétek már meg légyszi a pi..ba! Az a Meta menü kinyírta az idegemet!
"Azért is kell a másodlagos email cím, mert amivel belépek"
Azzal nem fogsz belépni...
"elfelejtettem a jelszavát"
Az a szó, hogy jelszóemlékeztető, ismerős?
De a facera betudok lépni, csak amivel regiztem az email cimmel, a postafiókomba nem tudok bejutni.
Olyan xar a postafiókom hogy az elfelejtett új jelszót elküldte a postafiókomba amire ugye nem tudok belépni. :P Hogy nézzem meg a leküldött jelszót ha nem tudok oda belépni??
De engem most az érdekel amit kérdeztem!
"De engem most az érdekel amit kérdeztem!"
Amit meg is válaszoltam.
Hát akkor minek van a másodlagos email cím??
Mert ha beaktiválom a másodlagos email címet a facera és törlöm a korábbit. Ezt írták a súgóban.
"Hát akkor minek van a másodlagos email cím??"
Nincs ilyen. "További kapcsolattartási adatok" vannak, ha nem tűnt volna fel. Az a többi felhasználónak szól. A csere meg egy abszolút más dolog...
Igen azt tudom a kapcsolattartási adatokat.
Na de én email cserét sem tudok csinálni mert sehol nincs feltüntetve a cseréhez a menü, ahogy itt a súgón írja a 3. ponton.
Nincs olyan nekem hogy "Kapcsolat" és micsoda az a "Általános lap"??
9
Ezt kérdezem én is, de itt teljesen máshogy értelmezték.
Én is elfelejtettem a az email jelszavamat amivel regiztem a facera, ezért szeretnék megadni egy másikat vagy cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!