Facebook. Hogyan kerülhet egy idegen ember e-mail címe a facebook-os profilomhoz másodlagos email címként?
Segítsetek összerakni lécci:
A problémám: amikor regisztráltam a facebookon egy freemail-es email címet adtam meg. Erre kaptam az értesítőket stb... majd nemrég gondoltam egyet és töröltem ezt az email címemet, mert utálom a freemailt.
A facebook egyik nap kiírta, hogy aznap változtattam meg a jelszavam. Persze nem én voltam... Sok sok nyomozás után (véletlenül) derült ki, hogy egy másik freemail-es e-mail címre küldözgette az értesítőket az én facebook profilom. A másik e-mail cím gazdája nincs is regisztrálva facebook-on. Egyébként ő a közvtelen kollégám testvére. Na most az is kiderült, hogy ők változtatták meg a jelszavam (és az nem tisztázott, hogy csak egy poén akart-e lenni).
Én a kollégám testvérének az email címével soha nem találkoztam, nem leveleztünk soha.
Szóval nekem sántít az egész. A kollégám sunyizik.
A kérdésem igazából az, hogy eleve hogyan kerülhetett a facebook-os profilomhoz másodlagos e-mail címként a kollégám testvérének az e-mail címe? Már korábban is hozzáfért a kollégám a profilomhoz? Vagy a facebook generálhatta magának miután töröltem a saját freemail-es email címem? Bonyolult, de remélem értitek a dillemmámat.
A jelszót úgy tudták megváltoztatni, hogy rákattintottak az elfelejtett jelszóra és kaptak e-mailben (testvér email címére) egy új jelszót...
De hogyan keveredett az email címe az én profilomhoz? Ismétlem, nincs regelve facebookra.
Köszi
Ja azt a kollégám vallotta be, hogy ők változtatták meg a jelszavam, de azt állítólag ő se érti, hogy hogyan került a testvére email címe az én profilomhoz...
Szerintetek?
Pofán vágjam???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!