Általában mekkora pénzeket szántok okostelefon vásárlásra?
Már nem is tudom hányadik okostelefont használom. Volt már alsó, közép, és felsőkategóriás is. Most egy közép-felső kategóriásat nyúzok már 3 éve, de már ennek is van baja.
Viszont majdnem mindig volt velük valami probléma, ami miatt újat kellett vegyek. Viszont mindig igyekeztem a legjobb ár/érték arányban választani, lehetőleg közép, felső kategóriából.
Azonban unom már hogy folyton történik valami ami miatt le kell cserélni, pl akku hiba, kijelző hiba, stb. Mert általában vigyázok rájuk, sosem törtem.
Ebből kifolyólag nem tudom mennyiért válasszak ha legközelebb rá kerül a sor.
Ti mekkora pénzeket szántok okostelefonra?
Nem szeretnék vagyonokat fizetni egy olyan eszközért, amivel bármikor bármi történhet, azt megint dobjam ki.
80-100 ezret.
Általában a 3-4 évvel korábbi Samsung csúcsmodellt szoktam megvenni ebayről, az újkori itthoni ár negyeéért, ötödéért.
Azért is jó, mert oda a Samu snapdragonnal szállítja, nem exynossal, mint Európába. Másrészt, mivel nem ide készült, működnek rajta a beszélgetést rögzítő applikációk.
Ameddig lehet, használom a régit, év elején váltottam S7-ről S20-ra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!