Általában mekkora pénzeket szántok okostelefon vásárlásra?
Már nem is tudom hányadik okostelefont használom. Volt már alsó, közép, és felsőkategóriás is. Most egy közép-felső kategóriásat nyúzok már 3 éve, de már ennek is van baja.
Viszont majdnem mindig volt velük valami probléma, ami miatt újat kellett vegyek. Viszont mindig igyekeztem a legjobb ár/érték arányban választani, lehetőleg közép, felső kategóriából.
Azonban unom már hogy folyton történik valami ami miatt le kell cserélni, pl akku hiba, kijelző hiba, stb. Mert általában vigyázok rájuk, sosem törtem.
Ebből kifolyólag nem tudom mennyiért válasszak ha legközelebb rá kerül a sor.
Ti mekkora pénzeket szántok okostelefonra?
Nem szeretnék vagyonokat fizetni egy olyan eszközért, amivel bármikor bármi történhet, azt megint dobjam ki.
Én az akciókra vadászok
pl A 80 ezres teló 60 körülire van leárazva
Na ezeket szoktam megvenni
többet nem vagyok hajlandó adni egy teelfonért
Kb. 2 éve van egy Pixel 7 Pro-m, kb 240 eFt volt, és imádom.
Előtte Xiaomi Mi 10T Pro volt 170 eFt körüli áron vettem. Nekem épp ezzel volt problémám, nem is kevés, szóval soha többé kínai telefon!
Régebben egy Samsung S7 Edge, amit nagyon szerettem, de a kezeim között halt meg (soha nem volt leejtve). 180 eFt körüli áron volt
Még régebben egymás után 2 céges Androidos Samsung, amiknek már a nevét sem tudom és az árát sem, de nagyon sz@r volt mindkettő.
Előtte több generációnyi Blackberry (8900, 9000, 9300), céges eszközök voltak, 100-130 eFt körüli áron vette őket a munkahelyem.
Előtte Nokia E51. Céges készülék volt, nem tudom az árát.
Azt megelőzően, Sony Ericsson T630. Szintén nagyon szerettem. 60 eFt körül volt. Elég sokáig használtam.
Egy ideig (kb 2002-től) a sajátommal páhuzamosan volt egy céges Nokia 6310-esem is. Nem is értem, miért a Nokia 3310 lett a Nokia nosztalgia tárgya, amikor a 6210/6310 volt az igazi nagyágyú.
Előtte ill. vele párhuzamosan volt a Siemens C35. Emlékszem, 29 000 Ft-ba került és volt benne WAP. Egyébként annyira nem szerettem, de legalább kicsi volt a korábbi Motorola után.
Első telefonom 1997: Motorola D160, Pannonnál hűséggel 19 900 Ft volt. Elment 4 darab ceruzaelemmel is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!