Ha nincs okostelefonom, akkor nem tudom a Messenger-t használni?
Figyelt kérdés
Újabban azt írja ki, hogy menjek a telefonomra, ahol nyissam meg a Messenger Applikációt, és make a chice valamiről, mert új törvény van a régióban. De nekem nincsen a telefonomon app, mert nem okos. A Messenger nálam Desktopot és iPad-on fut, de hiába, mert mindig ezt írja ki. Nem lehet ezt a chice-t máshogy meghozni? Mire való a Messenger a Desktopon, ha nem tudom használni?okt. 28. 12:30
1/4 anonim válasza:
Próbáld ki appok nélkül használni, web böngészőben menj fel a www.messenger.com oldalra.
3/4 anonim válasza:
Ez azt hiszem a végpontok közötti titkosítással van összefüggésben, make a choice. Töröld le a messengert tableten és újra rakd fel.
4/4 anonim válasza:
Ez az lesz, amikor megkérdezi, hogy a Facebook fiókoddal folytatod tovább, vagy csinálsz új Messenger fiókot.
Az iPad-en próbáld meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!