Ötlet, hogy itt mi történhetett?
Figyelt kérdés
Felhívott egy ismeretlen öregasszony, hogy pár perce az én számomról hívták őt. De én biztos nem hívtam, nem is jelez kimenő hívást a telefonom, amin egyébként épp neteztem. Mi történt vajon?okt. 26. 18:42
11/12 Szervizmérnök úr válasza:
"Akkor tegyek most valamit? Változtassak számot, ha több ilyen lesz? Nem akarok csalásokba keveredni."
Valaki jelezte a problémát a szolgáltatónak, ahol lényeget tekintve így reagáltak:
- Rá se ránts!
12/12 A kérdező kommentje:
És ez most meddig fog így menni? Ma is volt egy tegnapihoz hasonló eset. Most hetekig, hónapokig erre számíthatok? Akkor inkább tényleg számot váltok.
okt. 27. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!