Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ötlet, hogy itt mi történhetett?

Ötlet, hogy itt mi történhetett?

Figyelt kérdés
Felhívott egy ismeretlen öregasszony, hogy pár perce az én számomról hívták őt. De én biztos nem hívtam, nem is jelez kimenő hívást a telefonom, amin egyébként épp neteztem. Mi történt vajon?

okt. 26. 18:42
1 2
 11/12 Szervizmérnök úr ***** válasza:
64%

"Akkor tegyek most valamit? Változtassak számot, ha több ilyen lesz? Nem akarok csalásokba keveredni."

Valaki jelezte a problémát a szolgáltatónak, ahol lényeget tekintve így reagáltak:

- Rá se ránts!

okt. 26. 21:35
 12/12 A kérdező kommentje:
És ez most meddig fog így menni? Ma is volt egy tegnapihoz hasonló eset. Most hetekig, hónapokig erre számíthatok? Akkor inkább tényleg számot váltok.
okt. 27. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!